Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legbutább terhességi...

Mi volt a legbutább terhességi hisztid/tüneted?

Figyelt kérdés
Gondoltam induljon jól a hétfő és nosztalgiázzunk egyet:) Amikor jött az első, képtelen voltam végig nézni az életmentő oktató videót, mert nem láttam a könnyeimtől amikor nem lélegzett a műanyag baba. :) Másnak is voltak őrült dolgai?
2017. febr. 13. 06:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Mákosbejgli minden mennyiségben.Haelfogyott sütöttem a következő 2 rudat..Aztán a férjem nem vett mákot,hogy leálljak 😂 2 napug duzzogtam.De kiengesztelt mákos péksütikkel.
2017. febr. 17. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem voltam kívánós, viszont képes voltam bármin elbőgni magam, pl. egy kisbabás, kisállatos reklámon :) Drámát vagy romantikus filmet esélytelen volt nézni :D
2017. febr. 17. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Vásárolni voltunk, és nagyon feszült lettem. A férjem jól ráérzett, és vett KETTŐNKNEK egy nagy fél grillcsirkét, amit én egyedül megettem két perc alatt. Neki megint vennie kellett magának:)

A strandra csak a gofri ígéretével mentem ki, és amikor láttam, hogy zárva a gofris, szabályosan rosszul lettem, levert a víz, le kellett feküdnöm...

2017. febr. 17. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Görögországban nyaraltunk de nekem csak is kizárolag vékony tésztáju margarita pizza kellett fekete olajbogyoval.Persze nem kaptunk rendes olasz pizzát,pedig 3 orán át kerestünk olyan éttermet ami megfelel nekem.

Majd a férjem 3 ora után megunta a sétát,meggyözött és beültünk egy kis tavernába a tengerparton,ahol még élö zene is volt.

Én egész este bögve hisztiztem hogy miért nem Olaszországba mentünk inkább nyaralni,ott legalább nem éheznék!

(Tudni kell,Görögo.a kedvenc uticélunk,visszajárok vagyunk)

Azota a már 5 éves kisfiam kedvenc kajája a Margarita pizza fekete olivabogyoval,de csakis feketével :)))

2017. febr. 17. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Férjem mìg tusoltam gondolta meglep,lecseréli az ágyneműhuzatot,meg megágyaz,bementem a szobába,és elkezdtem zokogni,mert totál ferdén volt felrakva a lepedő.férjem azt se tudta hova legyen szegény,de én olyan dührohamot kaptam...

Utólag felpofoznám magam az ilyen húzásaim miatt,de akkor ezek olyan brutál problémának tűntek.

2017. febr. 17. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól indult a napom tőletek! :D Én még csak most járok félidőben, de már nekem is volt egy totál értelmetlen hisztim. Kitaláltam, hogy én pocakos fotót akarok, de csak úgy, hogy a férjem fényképez le, ki akartam pakoltatni az egyik sarkot a lakásban, mert csak ott lehet fotót csinálni... a férjem akkor jött haza munkából, fáradt volt és nem erre vágyott pihenésképpen, ezért nem akart kipakolni. Na én ledobáltam a ruháimat, bevágódtam zokogva az ágyba és vigasztalhatatlanul hajtogattam, hogy nem is akarja a babát. :D Szegény már sajnálom így visszagondolva, nagyon gázul viselkedtem, de ahogy írjátok ez világraszóló problémának tűnt akkor. :D
2017. febr. 19. 08:38
 17/19 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok, és mostanában nem szabad mentőt látnom. Tegnap is láttam egyet és rámtört a bőgés. A férjem hiába nyugtatott hogy csak a kórházból hozta haza a szomszédot.
2017. ápr. 16. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Félidőben lehettem mikor felújítás volt nálunk. Mikor elmentem a frissen malterozott fal mellett szó szerint össze futott a nyál a számban. Napokig kerülgettem, kérdezgettem a férjem, hogy szerinte milyen íze lehet a falnak 🤣🤣🤣 gondolhatjátok milyen furán nézett rám. Egy este nem bírtam aludni és ki kellett mennem lekaparni egy darabot, hogy megkóstolhassam. Kifejezetten izlett és a terhesség vegéig többször is meg kellett kóstolnom egy darabot mert nem bírtam magammal. Azóta is ha eszembe jut fetrengek a röhögéstől.
2017. ápr. 16. 14:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon durva volt, kb 30 pofont adtam a páromnak mert mással láttam a munkahelyén és meghívta egy sörre, semmi nem volt köztük, nem is úgy viselkedtek de kiakadtam pofoztam meg lökdöstem és üvöltöttem vele, még nem tudtam h terhes vagyok. Csoda h el nem vetéltem
2017. ápr. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!