160 grammos szénhidrát diétát követö kismamik, leírnátok tapasztalataitokat?
Hogy érzitek magatokat,nem jön rátok a nagy éhség?hogy birjátok a tiltott ételek nélkül?mennyi idöbe telt beleszokni?teljes mértékben betartsátok?fogytatok vagy stagnált a súlyotok,mennyit híztatok?és akármi ami eszetekbe jut még 😊
köszi elöre is
Szia !
Nekem a teherbe esésem előtt 8 hónappal derült ki a PCO, aminek alapvető kezeléséhez hozzátartozik a 160 g-os diéta. tehát én már mire terhes lettem beleszoktam , nem volt semmi bajom. Előfordult olykor olykor hogy 1-1 szelet pizzát megettem, de igyekeztem tartani magam, főleg terhesség alatt.
Terhességem alatt bomba formában voltam, hátulról nem is látszott hogy terhes vagyok. csak a pocakom volt. +12 kilóval mentem szülni , szüléstől számolva 1-1.5 hónap múlva 14 kilóval voltam kevesebb !
Update liszt nem jó, az update pékáruk egyáltalán nem jók, felejtsd el őket.
Teljes kiőrlésű liszt, pékárúk, de nézd meg alaposan, hogy ne csak a nevében legyen az, hanem az összetevők között első helyen a teljes kiőrlésű szerepeljen.
Barna rizs, édesítő.
Tej tilos, gyümölcsök közül se mehet minden. Mindent nyersen számolunk, mármint az alapanyagokat.
Étrendek vannak fent a neten, de szinte mindent ehetsz, csak cserélj és számolj.
Nekem 24 hetesen derült ki.
Nem szepitem, az első két hétben majdnem éhen akartam halni. Aztán beleszoktam.
Igen, rengeteg mintaétrend van a neten. Nekem naponta 7szer kellett mérnem a cukorszintet, így azonnal kiderült, mit tolerálok, és mit nem. Pl nekem belefért a tejbegríz is, edesitovel igaz, kevés, de nagyon jólesett.
A 24 hétig plusz 9 kg volt rajtam. :( A diéta levett abból 3 kg-t, úgy is mentem szülni. Sosem voltam még ilyen csinos kismama, pedig a negyedik terhessegem.
3 napja született, azóta mintha elvagtak volna a diabéteszt, minden mérés tökéletes, bármit eszek és bármennyit.
Mondjuk nekem a végére az étkezés előtti érték már hipoglükémiás volt, azaz vészesen alacsony, akkor is, ha az előző étkezés utáni meg épp határérték alatti.
Bele fogsz jönni, nem olyan vészes, mint elsőre kinéz. Szerezz be otthonra mérőt, úgy sokkal egyszerűbb, minden ételre rá tudsz mérni, mit is okoz, és mennyi időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!