Mi volt a legbutább terhességi hisztid/tüneted?
Figyelt kérdés
Gondoltam induljon jól a hétfő és nosztalgiázzunk egyet:) Amikor jött az első, képtelen voltam végig nézni az életmentő oktató videót, mert nem láttam a könnyeimtől amikor nem lélegzett a műanyag baba. :) Másnak is voltak őrült dolgai?2017. febr. 13. 06:37
1/19 anonim válasza:
Mentünk volna lángost enni de addig bezárt. Sírtam.
2/19 anonim válasza:
Hambit akartam, de paromnak munka miatt csuszott a szabI egy hetet es en nyiregyhazi oriashambit akartam ami naluk van, innen 370km-re! Semmilyen hambit nem fogadtam el! :D szoval duzzogtam egy-kèt napot!:)
3/19 anonim válasza:
Elmentünk étterembe kajálni. Kevés kaját hoztak(nagyon éhes voltam és keveseltem) kifolytak a könnyeim. Hazamentünk és még ettem. :)
4/19 anonim válasza:
Férjem megette azt a kaját amire egésznap vártam..azt hitte neki készítettem ki, akkora vörös köd lepte el az agyam hogy borzasztó hisztibe törtem ki, szerencsére visszagondolva csak jót röhögünk rajta, de tényleg szégyen hogy viselkedtem akkor..csapkodtam,dobálóztam,ordibáltam.. De abba a pillanatban az világméretű probléma volt. :D
5/19 anonim válasza:
Amikor még nem tudtam, hogy várandós vagyok, még csak beágyazódott az ölemben szuszogó 8 hónapos, szelíd lányból sákánnyá változtam és ilyen voltam a várandósság legvégén is. Szerencsére csak pár napig tartott. A másik dili volt a fagyi - télvíz idején.
6/19 anonim válasza:
Mi a Mekibe mentunk es kicsinek talaltam a sajtburgert es elsirtam magam, pedig nagyon izlett (2 napja arrol almodoztam) az egyik dolgozo meg oda is jott erdeklodni, hogy minden rendben-e. :D A parom mar nagyon szegyenkezett, (persze nem szo szerint) en meg ettol meg inkabb sirtam. Vegul kaptam meg 2 sajtbucit es helyreallt a vilagbeke
7/19 anonim válasza:
A Hangulatingadozás. Egy hete nem szeretkeztünk a férjemmel,nem éreztem én a szex hiányát, de amikor megtörtént az együttlét el kezdtem zokogni az örömtől. Férjem nem tudta, hova tenni a dolgot, hogy most miért sírok. :-) A hormonjaim az egekbe én meg zokogva az ágyon! :-)
8/19 anonim válasza:
Úgy látom, többségünknek az étel téma volt az érzékeny pont, nekem is:) Étterembe mentünk, nagyon éhes voltam, kikértem egy gusztusos ételt, előre elképzeltem mekkora lesz, hogy fog kinézni. Erre kihozták, kisebb adag volt és másképp nézett ki, mint amire számítottam. Semmi probléma nem volt vele, simán csak eltért az én hormon fűtötte irreális elvárásaimtól. Ideges lettem és mérges, vörös fejjel puffogtam a férjemnek, és minden falatnál idegbeteg, szurkálós megjegyzéseket tettem, míg befaltam. Jól laktam tőle, de mérgemben nem akartam beismerni így hazafelé még kikönyörögtem egy hamburgert, csak azért is...lett ám hasfájás:)
9/19 anonim válasza:
Nálunk is a kaja volt a fő gond, meg az, hogy a legváratlanabb időpontokban lettem éhes... :D
Volt, hogy hajnal 2-kor álltam neki gofrit sütni, vagy hogy az étterembe kikértem az egyik fajta ételt, de mire kihozták, már rá sem bírtam nézni. Ezt úgy 2-3 hetente eljátszottam.
Vagy hogy megvettük az egyik babakocsit, rá pár napra már nem is találtam olyan jónak, szóval vihettük vissza az összes kiegészítőjével együtt, mert már a szín sem volt jó.:D
10/19 anonim válasza:
Tojást akartam sütni,véletlen leejtettem egyet a földre és összetört..elbőgtem magam.Aztán annyit sütöttem, hogy férjemmel együtt együnk de ő nem volt éhes..megint elbőgtem magam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!