Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik ultra hangra kell...

Melyik ultra hangra kell menni teli hólyaggal? Hasi vagy hüvelyire?

Figyelt kérdés

Jövő hét szerdára kaptam időpontot, akkor fog késni több mint két hete, menzi szerint akkor leszünk 6 hetes 1 naposak. Ilyenkor még nem hüvelyi uh-t szoktak csinálni?

Mert a papíron nem konkrét a mód, hogy hüvelyi lesz vagy hasi, csak annyi áll rajt alhasi uh. és telt hólyaggal.

Köszi

2010. máj. 8. 11:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes, hol így hol úgy... ? Meg tán a terhesség korral is összefügg?

A lényeg azt hiszem próbálok teli hólyaggal menni, max én is pisilek ott.

Köszi

2010. máj. 8. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Telt hólyaggal a hasi UH-ra kell menni. Valószínűleg megpróbálják a hasit, hátha ott is látszódik már. Ha nem látszódik, el tudsz menni a mosdóba és utána tudnak hüvelyit csinálni.

Nekem is ugyanígy volt, és csak hasit néztek az első perctől.

De azt is megteheted, hogy felhívod a kórházban az UH-sokat és konkrétan rákérdezel. Ha kell, akkor hamis néven :) Nincs jelentősége. És akkor egyértelmű lesz.

2010. máj. 8. 21:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi

lehet itt is erről van szó!

2010. máj. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!