A 18. heti genetikai uh-on pontosan mit néznek illetve mérnek a babán? Teli hólyaggal kell menni? Igyak egy kis kólát előtte, hogy mozgékonyabb legyen? Hátha megmutatja mi van a lába között.
Szia, épp most írtam egy másik topicba erről. Nekem a 18 hetes kötelező UH-n csak a BPD-t és az FL-t mérték, azaz fej átmérő és combcsont hossz. Pedig kiemelt kórház vagyunk :(
Rá két hétre voltam genetikán Pesten, ott nagyon alaposan átnézték a babát, 8 értéket ráírtak a leletre.
Nekem az orvos már az elején mondta, hogy érdemes sok folyadékot inni UH-k előtt (hasi UH-nál), mert jobban látszódik a baba teli hólyagnál.
És nekem az orvos ajánlotta hogy UH előtt fél órával vagy egy csoki, vagy egy gyenge cappuccino vagy egy pohár cola ( nem light ) elfogyasztása segít abban, hogy a baba mozgékonyabb legyen.
Kívánom, hogy mutassa meg a babád a nemét :) Nekem sem a 18, sem a 20 hetes UH-n nem mutatta. 26. héten megyek majd 4D-re, ott remélem már tudni fogjuk.
Boldog babavárást,
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!