Melyik ultra hangra kell menni teli hólyaggal? Hasi vagy hüvelyire?
Figyelt kérdés
Jövő hét szerdára kaptam időpontot, akkor fog késni több mint két hete, menzi szerint akkor leszünk 6 hetes 1 naposak. Ilyenkor még nem hüvelyi uh-t szoktak csinálni?
Mert a papíron nem konkrét a mód, hogy hüvelyi lesz vagy hasi, csak annyi áll rajt alhasi uh. és telt hólyaggal.
Köszi
2010. máj. 8. 11:59
1/13 anonim válasza:
Hát kinél mi a szokás.Az első terhességemnél hasit csináltak de a másodiknál hüvelyit és most is hüvelyit.Telt hólyaggal ha jól emlékszem akkor a hasi uh.-ra kell menni.
2/13 anonim válasza:
Az elején általában 12. hétig hüvelyi uh-ot szoktak csinálni. Akkor kell telt hólyaggal menni. Hasi uh-nál pont fordítva - ne legyen tele.
3/13 anonim válasza:
Tuti,hogy hüvelyit csinál.Nekem legalábbis azt csinált.Nem teli hólyaggal,kérdezte is ugye volt wc-én?
4/13 A kérdező kommentje:
Oh :S
hát nem egységes az álláspont... most akkor?
2010. máj. 8. 12:16
5/13 anonim válasza:
Nekem hüvelyit csinált 12.hétig.
1szer elfelejtettem pisilni vizsgálat előtt és nem találta a babát, majd a frász jött rám. Kiküldött pisilni.
Hasinál meg tök mindegy.
6/13 anonim válasza:
Én most voltam a héten uh-n. Hüvelyi és hasi is volt. Megnézték a méhszájat és a babucit.
Elküldtek elötte pippantani.
7/13 anonim válasza:
Nálunk is kiszólt a doki, hogy a 12 hetes és fiatalabb kismamák menjenek el wc-re uh előtt.
8/13 anonim válasza:
Én igaz nem terhesség miatt voltam hasi uh-n, hanem más okból, de teli hólyaggal kellett menni. Úgy tűnik, nem sikerült eleget innom előtte, mert kiküldtek, hogy igyak még. Csak akkor hívtak vissza, amikor már fájt a hasam annyira kellett pisilni. De, hogy terhesség esetén is így van-e, azt nem tudom.
9/13 anonim válasza:
Engem mindket terhesseg alatt pisilni kuldtek huvelyi uh elott, de volt, hogy a hasi elott is megkert a doki, hogy kocogjak el a mosdoba, ha eddig meg nem tettem volna meg.
10/13 anonim válasza:
8 hetes vagyok,szerdán voltam hüvelyi ultrahangon,elötte pisilni küldtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!