Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik ultra hangra kell...

Melyik ultra hangra kell menni teli hólyaggal? Hasi vagy hüvelyire?

Figyelt kérdés

Jövő hét szerdára kaptam időpontot, akkor fog késni több mint két hete, menzi szerint akkor leszünk 6 hetes 1 naposak. Ilyenkor még nem hüvelyi uh-t szoktak csinálni?

Mert a papíron nem konkrét a mód, hogy hüvelyi lesz vagy hasi, csak annyi áll rajt alhasi uh. és telt hólyaggal.

Köszi

2010. máj. 8. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát kinél mi a szokás.Az első terhességemnél hasit csináltak de a másodiknál hüvelyit és most is hüvelyit.Telt hólyaggal ha jól emlékszem akkor a hasi uh.-ra kell menni.
2010. máj. 8. 12:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Az elején általában 12. hétig hüvelyi uh-ot szoktak csinálni. Akkor kell telt hólyaggal menni. Hasi uh-nál pont fordítva - ne legyen tele.
2010. máj. 8. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Tuti,hogy hüvelyit csinál.Nekem legalábbis azt csinált.Nem teli hólyaggal,kérdezte is ugye volt wc-én?
2010. máj. 8. 12:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Oh :S

hát nem egységes az álláspont... most akkor?

2010. máj. 8. 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem hüvelyit csinált 12.hétig.

1szer elfelejtettem pisilni vizsgálat előtt és nem találta a babát, majd a frász jött rám. Kiküldött pisilni.

Hasinál meg tök mindegy.

2010. máj. 8. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most voltam a héten uh-n. Hüvelyi és hasi is volt. Megnézték a méhszájat és a babucit.

Elküldtek elötte pippantani.

2010. máj. 8. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kiszólt a doki, hogy a 12 hetes és fiatalabb kismamák menjenek el wc-re uh előtt.
2010. máj. 8. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz nem terhesség miatt voltam hasi uh-n, hanem más okból, de teli hólyaggal kellett menni. Úgy tűnik, nem sikerült eleget innom előtte, mert kiküldtek, hogy igyak még. Csak akkor hívtak vissza, amikor már fájt a hasam annyira kellett pisilni. De, hogy terhesség esetén is így van-e, azt nem tudom.
2010. máj. 8. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindket terhesseg alatt pisilni kuldtek huvelyi uh elott, de volt, hogy a hasi elott is megkert a doki, hogy kocogjak el a mosdoba, ha eddig meg nem tettem volna meg.
2010. máj. 8. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes vagyok,szerdán voltam hüvelyi ultrahangon,elötte pisilni küldtek
2010. máj. 8. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!