Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi uh-ra teli hólyaggal...

Hüvelyi uh-ra teli hólyaggal vagy üressel kell menni?

Figyelt kérdés
Julius 4.-én teszteltem pozit, jövőhéten készülök először dokihoz menni, de az első gyermekemet már tíz éve szültem így nem emlékszem, hogy a hüvelyi uh-ra tele vagy üres hólyaggal kell menni. Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 19. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Üres!!!ez 1000%,tegnap voltam :)
2011. júl. 19. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Üressel!!!

Hasi UH-ra kell telt hólyaggal menni.

2011. júl. 19. 20:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, akkor üressel megyek:)
2011. júl. 19. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindegyikre üressel kell menni. Pont azért is hogy ha esetleg ciszta vagy akármi felgyülemlik ne lehessen össze keverni a hólyaggal.

külföldön jártam terhesgondozásra, és itt a praxisban megcsinálták a labort. amikor dokihoz mentem eleve elsö dolog mindig pisilés volt, abból megnéztek mindent, majd vizsgáltak, aztán vérvétel stb...

2011. júl. 19. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert itt anno egyiknél teli hólyaggal kellett menni, a másikra üressel a rendelő előtt ki is volt írva az ajtóra, de már nem emlékeztem rá, hogy melyikre milyennel.
2011. júl. 19. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
20.hétig üres hólyaggal, utána már nem kérdezik. védőnő
2011. júl. 19. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
En ketszer szultem, de huvelyi elott direkt mindig elkuldtek pisilni, hasi elott pedig sohasem kerdeztek, hogy voltam-e, sohasem szoltak, hogy ne menjek. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy ott mindegy.
2011. júl. 19. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

érdekes!

mikor én voltam terhes nekem se a hüvelyi se a hasi ultrahangon nem kérdezték hogy milyen a hólyagom.sose szóltak hogy miért nem mentem el pisilni vagy hogy miért mentem el.

úgy látom elég pocsék a mi kórházunk,ha itt ez nem számít máshol pedig igen.

2011. júl. 19. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát ilyet még nem hallottam, pedig második babámmal vagyok félidős terhes.

Az tuti, hogy ha hüvelyire teli hólyaggal mentem volna, tuti bepisilek.

2011. júl. 20. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem a hasinál szóltak eddig mindig, hogy nehogy elmenjek pisilni előtte! A hüvelyinél semmi ilyen nem volt, ott el is mentem :)
2011. júl. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!