Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfőn lesz hüvelyi ultrahango...

Hétfőn lesz hüvelyi ultrahangom a SOTE I. Női Klinikán, tele hólyaggal kell mennem, vagy ez más mint a hasi UH? Magán dokim van, de ha a kórházba megyek, ugyanúgy fizetek, mint a magánrendelésén? Még nem voltam ilyen szituba.

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hüvely uh-ra nem kell teli hólyaggal menni,csak hasi uh-ra kell azt is csak addig míg pici a baby. Hány hetes vagy?
2008. nov. 28. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
hétfőn leszek 8 hetes és 5 napos.
2008. nov. 28. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

A kórházban,ahol nekem a hüvelyi uh-t csinálták,az volt kiírva a rendelő ajtajára,hogy üres hólyaggal kell bemenni,én így is tettem:)

Én is választott orvoshoz jártam,de nem magánrendelésére,mindig a kórházba mentem hozzá,én sosem fizettem neki.

2008. nov. 28. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaa és gratula a babuhoz:)
2008. nov. 28. 18:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy nem kell tele hólyaggal menni, mert nagyon utáltam, soha sem került rám a sor időben, és úgy éreztem szét pattan a hólyagom. Köszönöm a válaszokat, és remélem látni fogom a babámat, és a szívét is ahogy dobog.
2008. nov. 28. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is magándokim van, és én is a SOTE I. Női Klinikára járok ultrahangra, és egyszer se kellett fizetni érte.De az hogy a hólyag tele vagy üres, arról nekem eddig sose mondtak semmit..:(
2008. nov. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!