Femibion vagy Elevit plus?
Figyelt kérdés
A párom elkezdte beleásni magát a vitaminokba,10hetes vagyok most, Femibiont szedek. Most utánaolvasott és ebbe nincs ásványi anyag és teljesen kiborult szegény. Szerintetek váltsunk Elevit plusra?2017. febr. 9. 15:42
1/8 anonim válasza:
Nekem jobban bevált a Femibion. Az Elevittől hányingerem, írtózatos gyomorsavam és szorulásom volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Szedsz mellé még valamit? :)
2017. febr. 9. 15:59
3/8 anonim válasza:
Elsővel elevitet szestem...mindig rosszul voltam tőle,hányinger, hányás, gyomorfájás, rengeteg sav.... Másodiknál hallottam a femibionrol. Semmi utóhatását nem éreztem. Tök jol voltam végig.Mindkét terhességemnél szedtem a vitamin mellé magne b6-ot. De ez valamennyire szerintem egyén függő is.kinrk.mi válik.be
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Magnerotot szedek napi 3x2-t, mert mostanában sokat fáj a hasam. Előtte 3x1 Magne B6-ot szedtem, de nekem az nem hatott. Lassan belépek a 3. trimeszterbe, így elkezdtem szedni pluszba kálciumot és vas tablettát.
5/8 anonim válasza:
Az Elevit plustól nekem is nagyon hányingerem volt és sok savam. Pedig direkt este vettem be lefekvés előtt, de arra ébredtem, hogy hányingerem van.
Én Pharmaton Matruelle és Ladeevit párti vagyok. Ettől semmi bajom. Nagyon jó az összetétele.
Nekem a Femibionnal az volt a bajom, hogy sok minden nem volt benne. Pl. vas, ami szerintem nagyon fontos, mert annak ellenére, hogy szedtem vérképzőt az előző terhességem alatt pluszban, szülés után nagyon durva vashiányom lett Igaza van a férjednek! De az Elevit helyett keressen rá erre. Ja, és ebben van Omega3 is, ami szintén fontos terhesség alatt!!!
6/8 anonim válasza:
Igen, a femibionból sok ásványi anyag "hiányzik", annak ellenére igen drága. Bár azért kiborulni igazán nem kellene emiatt. Nyugodtan válts, ha gondolod. Étkezés közben/után ajánlott bevenni, akkor nem viseli úgy meg a gyomrot.
7/8 anonim válasza:
Én elevitet szedtem aztán váltottam femibionra. Nekem mindkettő jó volt. Nekem a nőgyógyászom azt mondta h ilyenkor már max a 12.hétig érdemes szedni ilyen vitamint. Én akkor kezdtem el ( én kis tudatlan) ahogy pozitívat teszteltem. De mondta h előtte kellett volna mert mire teszteltem minden lényeges dolog már rég végbement a fejlődésében. Ami nagyon fontos a vas, folsav,D vitamin. Ezeket szedtem.
8/8 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, a hányinger miatt nem mindegy. Én pl. elevitet nem próbáltam. De a gravidától jobban hánytam, a femibion nem provokálja a gyomrot ilyen szempontból. Viszont azt láttam én is az összetevői közt, hogy pl. vas nincs benne, ami nekem vérszegényen jól jönne, emellett jód van benne, ami meg a most kiderült pajzsmirigy problémám mellé bakavar. Ilyen szempontok miatt én pl. elevitre fogok váltani. De szerintem ha nincs hiányod különösebben semmiből,akkor a femibion is elég. (igazából a folsav ami a legfontosabb. az mindegyik vitaminban van elegendő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!