Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok és van 1-2 kg...

17 hetes vagyok és van 1-2 kg plusz rajtam. Sokak szerint a 20. hétig nem is szabad hízni semmit, mert utána nem lehet megállítani. Nem korai még ez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 16hetes vagyok és 2kg-ot hiztam.Ugy,hogy alig eszem valamit,mert mindentöl undorodom.Szinte csak gyümölcsöt.Én valahol azt olvastam a 10.héttöl már hiznak a kismamák 1-2kg-ot.
2008. okt. 10. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így van. Én már az első hónapokba is híztam. Igaz nagy részt víz volt. Ne aggódj ez teljesen normális már, hogy 1-2 kg felmegy. Utána majd még jön ahogy a baba testsúlya nő.
2008. okt. 10. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy ennyire szigorú magadhoz. Azért 1-2 kg pluszra még nem mondanám, hogy 'megindultak a kilók'.

Az tény, hogy a 20. hét után még jobban oda kell figyelni, mert akkor gyorsabban el lehet hízni.

22 hetes kismama (2,5 kg plusszal)

2008. okt. 10. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez sok mindentől függ. Lehet alkati kérdés is.

Én a terhesség előtt napi 12 órát "sétáltam" a munkahelyemen. A terhességem elejétől táppénzen vagyok, mert veszélyeztett lettem. Csak fekvés pihenés kevés séta volt megengedve. 2 hét semmittevésnek köszönhetően 2 kg jött rám, (8.héten) pedig alig ettem vmit. A védőnőm jól le is tolt érte, de azóta stagnál ez az állapot.

2008. okt. 10. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

jó hogy hízol, hiszen nő a méhed, nő a baba, nő a magzatvíz mennyisége stb....

az még semmi amit híztál. nyugi.

4 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 10. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy félidőig nem is szabad hízni! Hisz már akkor 2 kg-ot kitesz a kicsi, a méhlepénnyel és a vízzel együtt!

5 kg a 20. hétig teljesen normális!

2008. okt. 10. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a 20.hétig híztam 8 kilót, azóta viszont csak 2-t, most vagyok 31 hetes.

Ne izgasd ezen magadat! Üdv

2008. okt. 10. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Na azt adja meg az Úristen hogy engem letoljon valaki (védőnő) ha híznék.12 hetes leszek lassan, de már fogytam 5 kilót merthogy hányok.Nem tudok jóízűet enni mint régen és a védőnő kérdezte mit eszek mondtam ettem dobozos pudingot, banánt, saját készítette házi szörpöt szénsavas ásványvízzel, na mindegyikre azt mondta:ezzel vigyázni kell mert sok benne a cukor.na nem mondtam erre neki semmit de örüljön neki hogy egyáltalán valami lement és nem jött vissza.Szóval ebből kifolyólag azt gondolom akár alkati kérdés akár kicsit jóízűebben eszel ne vonj meg magadtól semmit, ne legyél éhes csak azért mert "megindultak a kilók" ez nem annyira durva szerintem durva az elnne ha az egészségedet befolyásolná.na ez nem az.

boldog babavárást

2008. okt. 10. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia

Tdom milyen érzés a kilókat megszokni...engem is kicsit zavar az én gyarapodásom, de hidd el a tied semmi!

Teljesen normális.

Én a 23 héten 6 kg nál tartok...és a 18. hétig 4 kiló volt rajtam...szóval ne izgulj. Amit kívánsz egyél, mert a babaódnak is kell, de persze mértékkel. (ez a legnehezebb :)

Boldog babavárást 23hetes kismama

2008. okt. 10. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:

szia!

én 26 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok,pedig vigyázok, próbálok változatosan enni, és nem sokat csak annyit amennyi épp jólesik.Lesz majd egy időszak amikor megkívánsz dolgokat, és véleményem szerint ilyenkor ezeknek nem szabad ellenállni!

az hogy ki mennyit hízik rajta és az alkatán múlik, de nem hiszem, hogy lenne rá szabály hogy kinek mennyit szabad felszednie.a legfontosabb, hogy a szervezeted és a baba megkapja ami ilyenkor neki kell!!

boldog babavárást neked

2008. okt. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!