Melyen fekvo lepeny eseten pontosan honnan ered a verzes?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok,sajnos gyakran tapasztalok pecsetelo verzest, ami olyan hamar elmulik,h.mire a dokihoz erek, mar semmi verzsre utalo nyomot nem talal, minden rendben, kiv.h.a lepeny lent van. Bizonyara ne eroltessem meg magam, de nem vagyok fekvesre itelve. Azt mondja, valszeg egy microerecske pattan el, de nem mondta,hol. Bizhatok benne,h.meg feljebb megy, volt masnak is ilyen problemaja?Inkabb lelkileg visel meg a dolog.2017. febr. 6. 08:47
1/7 anonim válasza:
Szia. En most vagyok ilyen helyzetben... visszatero verzeseim vannak, bar nekem nem csak pecsetelo hanem egesz sok, de mire dokihoz erek mar nincs es mindent rendben latnak... nem tudjak pontosan honnan jon a ver. A lepenyem melyen fekvo... mellso falon tapad es 14mm-re van a belso mehszajtol. En fekvesre vagyok itelve az utolso verzes ota. Engem is kikeszit lelkileg.
Veled azota mizujs? Verzes? Lepeny helyzete?
18hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Velem is ez volt/van,h.mire dokihoz ertem, a verzesnek semmi jele. Megvizsgalt, es semmi, mindig mondta,h.ha a lepeny miatt lenne, annak lenne nyoma. Mar 28 hetes vagyok, 25 hetesen kb.3.5cmre volt a lepeny. Nekem talalt egy kis polipot a mehszajon, lehet ez okozza. Egy hete klion kupot hasznalok gyulladas miatt, azota ritkabban jelentkezett a pecseteles, inkabb rozsaszin folyas, ami akar a kuptol is lehet. De konkretan sajnos soha nem tudtak megmondani, mindig minden rendben volt, nem iteltek fekvesre sem. Mar nem is hivom a dokit ha van. Azt mondta, lehet vegigkiseri a terhesseget, torodjek bele, nem konnyu, de nincs mit tenni.
2017. márc. 9. 12:19
3/7 anonim válasza:
Jaj de durva... en mar kesz vagyok idegileg. :(
Kisfiu vagy kislany lakik a pocakodban?
Nalunk kislanyka a nagyfiam utan. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk fordítva, kisfiú a nagylány után :)
2017. márc. 9. 14:37
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy engem is ngyon megviselt az elején, enyhe nyugtatót is írt fel a doki, mert annyira rástresszeltem, hogy aludni sem tudtam, sajnos, iylen vagyok, de mivel minden rendben, és nagyobb probléma a pecsételésen kívül nem volt, tényleg csak beletörődni tudtam.
2017. márc. 9. 14:45
6/7 anonim válasza:
#1-es vagyok, hogy vagytok? Nekem megallapitottak a 19 hetes uh-n h nem csak melyen fekszik a lepeny, hanem el is eri a mehszajat. :( Ezert a sok visszatero verzesem. Viszont most itthon vagyok nem korhazban. Pihenek nagyon sokat es remelek. 20 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!