Lehet belőlle baba? 12 napja nem jött meg a menzim és csináltam egy terhességi tesztet pozitív lett.
Elmentem az orvoshoz tudtam jól hogy korai a terhességem elvégezte a hüvelyi uh-t és mondta h a méhjfal meg van vastagodva és h lát egy 3mm-es petezsákot. De még nincs benne semmi. Kb én úgy számoltam h 2,5-3 hetes lehetek. Szerintetek lesz ebből baba vagy sem? Most van az első terhességem még eddig soha nem voltam. Tünetek még csak annyi h menim óta mióta meg kellet volna h jöjjön azóta görcsölök meg most 2 napja feszűlnek a melleim. Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv:Petra
Mifele kerdes ez?? De most komolyan...nojjetek fel mielott kefeltek,es teherbe estek Uramatyam!
12Napja nem jott meg,+terhessegi teszt pozitiv+a doki megmondta hogy megvan vastagodva a mehfal,es petezsak is van benne ez= terhesseg,es meg kerded?es 2.5,es 3 hetes tergesseg nincs,ugyhogy biztos hogy tobb vagy!
Sajnalom a mai kolykoket,hogy ilyen "anyukajuk"lesz.
Nemhogy lehet belőle baba. Terhes vagy.
Ha valaki terhes, akkor első jelként kimarad a vérzés, jelentkezhet mellfeszülés, van, akinél a "mindjárt megjön" érzés, ha tesztel, pozitív a teszt és a terhességnek vannak különböző szakaszai, a fejlődésnek is van folyamata, aminek az egyik első lépése, hogy van petezsák. Az már egy másik dolog, hogy bármi történhet, a terhesség bármi miatt sajnos megszakadhat és akkor nem fejlődik tovább a dolog, de jelen pillanatban te terhes vagy és ha minden oké, akkor tovább megy a folyamat, aztán lesz szikhólyag, majd pedig kb. 2 hét múlva már szívhangot is lát az orvos.
Hát szerintem ebből konyhaszekrény lesz!
Terhes vagy, mi más lenne ha nem baba?? Bár mi innen nem tudhatjuk kivel/mivel háltál hogy ez kérdés lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!