Normálisak a "vándorló" tünetek a terhesség elején?
Sziasztok!
Eléggé aggodalmas vagyok, nagyon régóta várunk már a kis csodánkra, múlt évben már örülhettünk, de 6. héten elhalt a baba :( Most úgy néz ki ismét babát várok, sokkal hamarabb jöttek a tünetek, mint legutóbb..
legutóbb 5-6 hétig voltak, azok is csak enyhék: hasfájás és mell érzékenység, émelygésem nem volt egyáltalán, majd 6. héttől nem volt tünetem, már tudjuk miért.
Most 11. dpo óta fájdogál a hasam és akkor már nagyon halvány pozit teszteltem, azóta szépen erősödött 15. dpo-n 124 U/l hcg-m volt és 41,7nmol/L progim. Tesztem erősödik progipótlást kaptam tegnap.
Ma vagyok a 17. dpo-n tehát már 4 hetes, tegnap nagyon fájt a hasam olyan mensisen és jó szenvedősen majd gondolt egyet és csak az egyik oldalon fájt tovább majd megszünt. Émelygés hol erősebb hol gyengébb, de talán még az is van, mellérzékenység néha egy két percig nagyon fáj belenyillal, de átlagban nem is nagyon érzem.
Ez normális, hogy hol vagyon fáj hol meg semmi tünet? Vagy csak nagyon minimális? Bár mindenki azt mondja, hogy ilyenkor minden normális kivéve a vér( ami nincs és múlt évben sem volt "lekopogom")
Előre is köszönöm a tapasztalatokat :)
Nagyon köszönöm, jó ezt hallani :D Nem szeretnék ennyire izgulni, de hát na első baba :) Remélem a doki után majd nyugodtabb leszek :)
Boldog babavárást neked is :)
Szia! Én is így vagyok és sokszor én is kétségbe vagyok esve, hogy minden rendben van-e odabenn.
6 év után lombikkal sikerült most teherbe esnem. ET+13. napon (20.DPO) 2300 volt a HCG-m.
Nekem mégsincs szinte semmi tünetem. Egyszer sem volt hányingerem; melleim néha feszülnek, néha nem; mensis fájdogálás hol van, hol nincs; a petefészkeim feszülnek; puffadok.
De összességében a közérzetemben nem sok változás van.
Szia szintúgy vagyok/ vtam , mint te
Nekem is igy volt az 1 babával ,5+3 hetesen elhalt a terhesseg hál Istennek muteni nem kellett !! most sikerült ra2 hónapra es pont igy vagyok neg mint az elso válaszolö!:)
Ma pont jobb napom van eddig!!!😶😊😊
8+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!