Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Szóval 3 napja lefeküdtem a párommal és nem védekeztünk. Lehet már most valami jele annak, hogy terhes vagyok? Ha igen, akkor mi az?2016. nov. 22. 20:54
1/5 anonim válasza:
Terhes lehetsz. Jele nincs ilyenkor, semmi, meg meg sem tortent a beagyazodas. Majd 2 het mulva lehet tuneted, melle esetleg egy pozitiv teszt.
2/5 anonim válasza:
Első jel 90%-ban az, hogy kimarad a vérzésed, minden más lehet akár a közelgő menstruáció miatt is (mellfeszülés, rosszullétek, stb.)
És igen, lehetsz terhes, pont így készül a gyerek.
3/5 anonim válasza:
Ha úgy is alakult gyakorlatilag még nem vagy terhes, még abszolút semmi jele nem lehet pár hétig.
Ha nem akarsz gyereket akkor védekezz
4/5 anonim válasza:
úgy bírom az ilyen kérdéseket, és leírom neked sokadszor!!
Ha lefekszel valakivel védekezés nélkül, IGEN lehetsz terhes!!!!
és 2-3 nap múlva nem lehet terhességet kimutatni!!
Max dokihoz tudtál volna menni, esemény utáni tabiért!!
5/5 A kérdező kommentje:
Ah nem vagyok terhes ,mivel ma megjott:) koszonom azert a segitseget mindenkinek.:)
2016. nov. 30. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!