Kérdésem a következő lenne.2 db halvány pozitív teszt után megjött a menstruációm. Rá 1,5 hétre teszteltem és pozitív ugyan úgy, de halványan. Szóval, járt e már így más is? Ha igen, megmaradt a baba?
Mennyire volt erős a mensi? Mennyivel lett halvényabb a teszt?
Én elmennék dokihoz minnél hamarabb, nehogy méhen kívüli terhesség legyen!!
Én is mennék dokihoz, de sietősen.
Vagy kémiai terhességed volt, vagy tényleg ott a méhen kívüli veszélye, ami meg a babaprojekt miatt mihamarabb orvosolandó, meg persze a Te egészséged miatt is!
Azt kihagytam, hogy a menzeszem, barnásan kezdődött és utána váltott át véresbe és estére fájt már a hasam, derekam.
Nem értem ezt az egészet. Azt hittem, spontán vetélésem lehetett, el könyveltem magamnak, hogy sajnos ez nem jött össze, de hogy még menstruáció után is pozitív tesztet kapok, erre nem számítottam. Egyszerűen érzem hogy valami történik a testemben, talán az lenne a legjobb egy ultrahangos vizsgálat. Tanácstalan vagyok. Félek is, hogy valami nincs rendben, vagy a hormon kevés még és azért halvány a teszt?
Tényleg nem riogatás, de a méhen kívülinek pont ilyenek a tünetei. Ha szeretnél még babát, és nem akarsz magadnak nagyobb bajt, akkor azonnal menj orvoshoz, még ha lehet ma, akár ügyeletre...
A méhenkívülinél minden óra számít.
Nem kéne hogy szétdurranjon a petevezetőd, meg belső hasi vérzésre sincs szükséged...
Főleg hogy érzed, nem stimmel valami.
Írány a doki!
Aztán majd írd meg, mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!