Tudnátok segíteni? Valaki járt hasonlóan?
Több dolgot is jelenthet, kezdve attól, hogy sokat ittál, nem elég érzékeny a teszt, nem a reggeli első vizeletből csináltad.
Másra ebből nem lehet következtetni, úgyhogy ne tesztelgess, mert csak feleslegesen idegesíted magad.
Az első 3 tesztet a mensi kimaradása után csináltam 3 napig..a legalsót pedig ma. Elméletileg ugyanolyan erős csíknak kellene lenni nem??
Igazából attól tartok csak, hogy semmilyen tünetet nem produkálok..! Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
Én egy tesztet csináltam csak anno, nekem is halvány pozitív lett, akkor még nekem sem igazán voltak tüneteim, kértem is időpontot orvoshoz, és hát baba volt. :)
Az hogy halvány egyébként jelentheti azt is, hogy még nagyon korai a terhesség és kevés a hcg hormon.
A tesztjeid nem halványak egyáltalán, sőt, kicsi erősödést is látok rajtuk. Lehet, hogy sosem lenne ennél erősebb. Ez semmit nem jelent. Mind a három utóbbi teszted egyértelmű pozitív.
Hagyd abba a tesztelést!
Minden rendben van, gratulálok kismama! :))
20hkm
Abbahagytam a tesztelést, tegnap tényleg csak kiváncsiságból csináltam, mert eltelt másfél hét, és semmi de semmi tünet nem jelentkezett.Keddig kibírom, aztán remélem a legjobb eredményekkel térek haza.
És köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!