Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már valaki hasonlóan így...

Járt már valaki hasonlóan így 12 hetes genetikai ultrahangon?

Figyelt kérdés
12 hetesnek állapították meg, 58mm-es, nagyon ficánka ezért nem tudták elvégezni a szűrést. Így vissza kell mennem majd 10 nap múlva. Nem írtak semmit sem a kiskönyvembe csak egy leletet adtak. Szerintetek higgyek nekik? Mert nekem inkább az a sejtésem, hogy régi géppel vizsgáltak vagy a nő volt bamba vagy nem tudom. Nem hiszem, hogy a babámmal lenne gond, hisz jó volt a szívhangja és mozgolódott aktívan, megmutatta a kis kezét is. Járt már valaki így? Nem lesz baj hogy amikor visszamegyek már 14 hetes leszek?
2014. márc. 27. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hetesen csinálták meg a genetikai ultrahangot, akkor volt 89 mm és iszonyú izgága, akár egy búgócsiga úgy pörgött, mégis meg tudták mérni, nézni, hogy rendben van e. Tudom ez érdemben nem igazi segítség neked,de szerintem ha nem bénáznak akkor simán el lehet kapni a megfelelő pillanatot, lemérni, megnézni mindent a babán.
2014. márc. 27. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a tarkóredőt sem tudták megmérni? Mert az a 12 hetes genetikai uh egy alapja. Mondjuk én sem jártam túl jól, nálunk 3,6 mm volt, de szerencsére minden rendben lett. Hát a helyedben én elmennék egy olyan magándokihoz, akinek elfogadják a kórházban is a kiadott vizsgálati eredményét. Tudtommal a tarkóredő mérése csak a 12. hétig hiteles úgymond, utána már nem annyira mérvadó, legalábbis nekem ezt mondták anno.
2014. márc. 27. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nem egy, hanem egyik alapja.
2014. márc. 27. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hihetetlen izgága volt, kiküldtek, hogy üljek le fél órára, utána próbálkozzunk megint. Akkor sem sikerült, megint kiküldtek. Harmadjára pedig végre elaludt, és tökéletesen meg tudták mérni. Nem értem, hogy Veled miért nem ezt csinálták. Én megkérdeztem, hogy nem mehetnék-e később, azt mondták, hogy nem, mert ennek a vizsgálatnak a 12.-ik héten van értelme.
2014. márc. 27. 17:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Pedig 12 hetesnek állapították meg, mensi szerint is 12 hetes. Mégsem írtak semmit se a kiskönyvembe meg sehova csak egy leletet adtak.
2014. márc. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!