Ha a 12. heti uh-n minden rendben van, később még kiderülhet, hogy mégsem egészséges a baba? Vagy már meg lehet nyugodni?
Azért 50-70 év múlva nem nevezném babának... Koncentráljunk a kérdésre, ha lehet! Értem én a viccet, de nem erre vagyok kíváncsi, hanem hogy milyen gyakran derül ki probléma a 12 hét után.
De akkor pontosítok: a 12. hét és a szülés megindulása előtt.
Aki nem szeretne, inkább ne segítsen!
Elnézést off lesz:
Kedves 9-es!
Csak nyugtatni szeretnélek (már ha ideges vagy), hogy ne aggódj, nekem születésem után derült ki, hogy hiányzik a jobb vesém.
Azon kívül, hogy kisgyerekként gyakran volt vesevizsgálat, az ég világon semmi problémát nem okozott... Még felfázva sem voltam, most a 2. babánkkal vagyok terhes.( a bal vesém egyébként másfélszer akkora, mint egy normál vese, így vette át a hiányzó szerv szerepét)
Egy jó tanács: ha kislányt vársz, vidd majd el nagyon profi gyermek nőgyógyászhoz, hogy nézze meg a szerveit, mert lányoknál a vese hiánya gyakran párosul női szerv hiányával. Nekem (hiába néztek sztk-n milliószor uhval) csak császár közben vették észre, hogy mellesleg hiányzik szintén jobb oldalról a petefészkem és petevezetőm.
Jó egészséget kívánok!
Elnézést az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!