Az mennyire normális, hogy terhesen állok a villamoson egy négyes hely mellyett, ahol 4 srác ül és a hasam akkora, hogy éppen csak a vak nem látja, hogy terhes vagyok?
62%-os, már én se nagyon jövök ide a gyakorira, mert ahogy az elején is írtam, itt az megy, hogy egy valaki betámad, aztán a többi sorakozik mögötte, mert beindul a csordaszellem...
Fogom a fejemet, hogy egy maréknyi ember egyet ért abban, hogy adjuk át a helyünket annak, akinek több oka van üldögélni és ezeket az embereket nullára lepontozzák. A társadalmunk szégyenei ezek, akik szerint egy végén járó kismamának, vagy még akár egy 90 éves nagymamának is külön kérvényeznie kell, hogy leülhessen. Ilyen emberek között élünk és ez a neveletlen, buta népség még hiszi is, hogy igaza van és egy szimpla kérdésre mocskolódva utasítja vissza, hogy neki illemtudónak kéne lennie... Csak jönnek a kifogások és érdekes módon azon a járművön, amire egy kismama felszáll, ott mindenki nagyon álmodozik, vagy 48 órás műszakból megy éppen haza, vagy a térdét tegnap műtötték, vagy mindjárt meghal valami ritka betegségben, vagyis teljesen indokolt, hogy a kismama álló helyen utazzon. Amúgy meg mondjuk ki: magára vessen, aki felcsináltatja magát...
De rosszindulatúan tette fel a kérdést. "Csak a vak nem látja,hogy terhes vagyok."
Amúgy meg ki nem sz.arja le a nevetséges problémád? Manapság a kocsi nem luxus, kevesebbe kerül, mint egy rakat gyerek.Vegyél!
Beszallok mert vicces a szitu 😄😄
- terhes vagy, nem akarsz leulni
- puffogsz amiert NEM AKARTAL LEULNI es NEM ADTAK AT A HELYET.
Ez a szitu. Senki nem fog tisztelni azert mert terhes vagy. En is az vagyok, nem allitok fel senkit, csak a pofatlanul bamulokat igen.😄 7 honapos terhes vagyok, villamoson kozlekedek csak, kutyaval, mert allatorvoshoz viszem, reggeli csucsban. 😊
Nem pofatla
Beszallok mert vicces a szitu 😄😄
- terhes vagy, nem akarsz leulni
- puffogsz amiert NEM AKARTAL LEULNI es NEM ADTAK AT A HELYET.
Ez a szitu. Senki nem fog tisztelni azert mert terhes vagy. En is az vagyok, nem allitok fel senkit, csak a pofatlanul bamulokat igen.😄 7 honapos terhes vagyok, villamoson kozlekedek csak, kutyaval, mert allatorvoshoz viszem, reggeli csucsban. 😊
Nem pofatlanok, csak nem nyitod ki a szadat. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!