Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy terhesen állok a villamoson egy négyes hely mellyett, ahol 4 srác ül és a hasam akkora, hogy éppen csak a vak nem látja, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 Snorri ***** válasza:
40%
De azért az lehet, hogy beszélgettek, és nem figyeltek másra. Azért lássuk be, lehet tényleg nincs sokszor ilyenek mögött rosszindulat. Ha még valaki figyelmetlen, az bocsánatos. És a kérdezőnek sem kell a szomszédba menni gorombaságért, meg itt 1-2 válaszoló is elég durva megjegyzéseket tett. Mindezt úgy, hogy kihangsúlyozzák, hogy ők különbek.
2017. jan. 27. 15:42
 62/75 Snorri ***** válasza:
21%
Ez így vicces, mert pl nem látni, hogy mire írtam, hogy gusztustalan a stílusa.
2017. jan. 27. 15:49
 63/75 anonim ***** válasza:
100%
Ez még hagyján, engem terhesen állított fel egy nő, mert gipszben volt a lába és nem hitte el, hogy öt hónapos terhes vagyok, a kabát takarta. :)
2017. jan. 27. 15:59
 64/75 A kérdező kommentje:

62%-os, már én se nagyon jövök ide a gyakorira, mert ahogy az elején is írtam, itt az megy, hogy egy valaki betámad, aztán a többi sorakozik mögötte, mert beindul a csordaszellem...

Fogom a fejemet, hogy egy maréknyi ember egyet ért abban, hogy adjuk át a helyünket annak, akinek több oka van üldögélni és ezeket az embereket nullára lepontozzák. A társadalmunk szégyenei ezek, akik szerint egy végén járó kismamának, vagy még akár egy 90 éves nagymamának is külön kérvényeznie kell, hogy leülhessen. Ilyen emberek között élünk és ez a neveletlen, buta népség még hiszi is, hogy igaza van és egy szimpla kérdésre mocskolódva utasítja vissza, hogy neki illemtudónak kéne lennie... Csak jönnek a kifogások és érdekes módon azon a járművön, amire egy kismama felszáll, ott mindenki nagyon álmodozik, vagy 48 órás műszakból megy éppen haza, vagy a térdét tegnap műtötték, vagy mindjárt meghal valami ritka betegségben, vagyis teljesen indokolt, hogy a kismama álló helyen utazzon. Amúgy meg mondjuk ki: magára vessen, aki felcsináltatja magát...

2017. jan. 27. 16:00
 65/75 anonim ***** válasza:
38%

De rosszindulatúan tette fel a kérdést. "Csak a vak nem látja,hogy terhes vagyok."

Amúgy meg ki nem sz.arja le a nevetséges problémád? Manapság a kocsi nem luxus, kevesebbe kerül, mint egy rakat gyerek.Vegyél!

2017. jan. 27. 16:02
 66/75 A kérdező kommentje:
Snorri, azért ne csak azon pattogjunk már, hogy lebüdösparasztoztam valakit... Nem véletlen volt, azt hiszem, nem kell feltétlen szó nélkül elmennem mellette, ha valaki azt írja nekem, hogy "nyisd ki a pofádat, ha le akarsz ülni". És akkor még én vagyok a végén a legnagyobb paraszt... :D Gondolkozz már.
2017. jan. 27. 16:02
 67/75 A kérdező kommentje:
69%, te is szép vagy ezzel a "vegyél kocsit a rakat gyerek helyett" véleményeddel. Na most fejeztem be és többet rá sem nézek erre a kérdésre, mert rettentően elkeserít, milyen emberek vannak.
2017. jan. 27. 16:06
 68/75 Snorri ***** válasza:
14%
De te beszélsz illemről, és megnyilvánulsz elég ordenáré módon, aztán meg törölteted...
2017. jan. 27. 16:11
 69/75 anonim ***** válasza:
11%

Beszallok mert vicces a szitu 😄😄

- terhes vagy, nem akarsz leulni

- puffogsz amiert NEM AKARTAL LEULNI es NEM ADTAK AT A HELYET.

Ez a szitu. Senki nem fog tisztelni azert mert terhes vagy. En is az vagyok, nem allitok fel senkit, csak a pofatlanul bamulokat igen.😄 7 honapos terhes vagyok, villamoson kozlekedek csak, kutyaval, mert allatorvoshoz viszem, reggeli csucsban. 😊

Nem pofatla

2017. jan. 27. 16:19
 70/75 anonim ***** válasza:
16%

Beszallok mert vicces a szitu 😄😄

- terhes vagy, nem akarsz leulni

- puffogsz amiert NEM AKARTAL LEULNI es NEM ADTAK AT A HELYET.

Ez a szitu. Senki nem fog tisztelni azert mert terhes vagy. En is az vagyok, nem allitok fel senkit, csak a pofatlanul bamulokat igen.😄 7 honapos terhes vagyok, villamoson kozlekedek csak, kutyaval, mert allatorvoshoz viszem, reggeli csucsban. 😊

Nem pofatlanok, csak nem nyitod ki a szadat. 😄

2017. jan. 27. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!