Az mennyire normális, hogy terhesen állok a villamoson egy négyes hely mellyett, ahol 4 srác ül és a hasam akkora, hogy éppen csak a vak nem látja, hogy terhes vagyok?
"Nem ültem volna le, mert 3 megállót mentem"
Tehát le sem akartál ülni, de azért puffogsz reggel óta? Még, még, írjál, légyszi! :D
Nem normális, de sajnos megszokott dolog. Ha szólsz, akkor levegőnek néznek, válaszra se méltatnak. Kabátban is egyértelműen látható, óriási pocakkal állok a 3 óvodás gyerekemmel, mert kérésre sem szoktunk helyet kapni. Ha valaki mégis feláll, akkor leülök, egyik térdemen az egyik, másikon a másik, a legnagyobbat pedig a szabad kezemmel fogom (a másik kezemben a táskám és a szatyor a gyerekek cuccaival).
Budapest, 2017, bunkók az emberek, nem csak a fiatal srácok.
#55 Jézus, minden bántás nélkül, de minek a szakajtónyi gyerek, ha még egy kocsira sem telik? Mert itt indokolt lenne, szemben az autóban egyedül ücsörgő öltönyösökkel. Tömegközlekedni három gyerekkel terhesség nélkül sem indulnék el, már kettővel is ügyeskedős, ez így meg masszív hülyeségnek néz ki. Akkor is, ha két sarokra kell menni.
Persze ti tudjátok, de erre nincs felkészülve egy tömegközlekedés és utasközönség sem.
Nem értem ha lese akartal ûlni miért rinyàlsz még mindig.
Senkit nem érdekel hogy terhes vagy. Egy természetes dolog.
A rinyàlàs helyett inkàbb sétàlj a fris levegôn eggyet.
Nem gondolom hogy a kerdező rosszindulatunak gondolta ezt a 4 fiatalt...csak feltette a kerdest h mas mit gondol erről, normalisnak tartja e. Szerintem erre nem igy kene reagalni ahogyan sokan masok reagaltak.
..nyilvan 4 fiatal nem bambul el ezt ugye te sem gondolod komolyan. Szerintem itt arrol van szo h őket nem igy neveltek vagy épp tenyleg nem erdekli. De ez akkor az ő szuleinek a hibaja. Ez az egesz kerdes nem ad okt arra ahogyan a kerdezőt tamadtak..elég undoritoan szoltak hozzà. Én csak magambol tudok kiindulni. En mindig figyelem h at kell e adnom a helyet mert nekem is vannak nagyszuleim es nalunk is volt a csaladban terhesseg. Szoval ez csak egy feltett kerdes nem hiszem h emiatt ilyen mondatokkal kell vadolni a kerdezot amik itt elhangoztak. ( előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!