Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy terhesen állok a villamoson egy négyes hely mellyett, ahol 4 srác ül és a hasam akkora, hogy éppen csak a vak nem látja, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
57%

Te is cizellálod azért rendesen :D

Kik néznek rájuk megvetően? A magadfajták? És ez szerinted érdekel valakit? Hát látod, mennyire érdekelte a 4 srácot. Többre mész, ha udvariasan kérsz egy helyet, ha elfáradtál, ne másoknak kelljen már kitalálniuk, h te most épp milyen egészségi-testi-lelki állapotban vagy. Jól kihisztizted itt magad, gratulálok, de a problémádat meg nem tudod megoldani, csak a pampogás megy.

Jah...amikor én terhes voltam, nekem szinte mindig volt,aki átadja a helyet. Tinicsajok hátizsákkal, sminkben, trendi ruhában egyszerre ugrottak fel. 30-as férfi, iskolásfiú, idősebb bácsi, mindig akadt valaki, aki segíteni akart, felrakni, berakni a cuccom, emelni, ajtót fogni, helyet átadni.

Mondjuk én sose úgy léptem fel a buszra, h rá volt írva az arcomra, h én terhes vagyok, nekem jár a hely, sose fintorogtam, ha valaki nem állt fel azonnal. És igen, volt olyan is, h helyet kértem, mert szükségem volt rá.

Érdekes, hogy most is, nem terhesen, hanem kisgyerekesként is mindig akad aki ajánlkozik, h segít a babakocsit emelni, lépcsőfokon áttenni, stb.

Mosolyogva elfogadom, a másik meg örül, hogy segíthetett. Éééééés mosolyogva meg is köszönom :)

2017. jan. 27. 10:46
 32/75 anonim ***** válasza:
12%
Na ,már meg szerintem akkor lassan írni kellene a BKV-nak egy levelet,hogy annyi utast engedjenek felszállni, ahány ülés van..mert itt mindenkinek joga van már ülni.... Csak a kotelessegunkkel nem vagyunk tisztában sosem.
2017. jan. 27. 10:46
 33/75 anonim ***** válasza:
74%
Hű azt hiszem néhány válasz alapján lehet sejteni hogy néhány gyerek miért olyan udvariatlan..
2017. jan. 27. 10:48
 34/75 Snorri ***** válasza:
42%
Kérdező te el vagy tévedve. Itt szerintem sok embernek nem azzal van a problémája, hogy szeretnél várandósan leülni. Hanem azzal, hogy te elvárod, hogy mindenki észrevegye, felugorjon, mert aki nem, az egy büdös paraszt. Te bezzeg milyen jó ember vagy. Igen, csak képes voltál kockáztatni, csak azért, hogy utána egész nap ezen szörnyülködhess, hogy milyen világban élünk. Te és a jóindulat. Annyi jóindulat nincs benned, hogy azt feltételezd, hogy ha kéred, akkor valószínű, hogy felugranak, bocsánatot kérnek, és átadják a helyet. És arrogáns, beképzelt módon kijelented, hogy téged nem érdekel más története, meg egy mondatból eldöntöd, hogy elolvasd-e. Nem te vagy a világ közepe. Nekem is kizárólag jó tapasztalataim vannak. Bár lehet volt rossz is, de már nem emlékszem. Nekünk volt, hogy egy egész vonatkocsi ugrott fel átadni a négyest, pedig csak annyi volt, hogy hárman voltunk a 2,5 éves fiammal együtt. Annyira aranyos volt mindenki. :) Bár tudom nem olvasod el, meg nem érdekel. Én csak sajnálni tudlak...
2017. jan. 27. 10:49
 35/75 anonim ***** válasza:
74%
Vannak olyan kover, elhizott nok, hogy roluk senki nem mondja meg, eppen terhesek vagy 40 kg sulyfelesleguk van. Ciki melleloni;)
2017. jan. 27. 10:51
 36/75 anonim ***** válasza:
42%

En a kismamaknak atadom a helyet mindig es neveletlennek tartom azt aki nem.

Szomoru hogy ennyien nekiestek a kerdezonek.

Aki meg a budin pottyantashoz hasonlitotta a szulest: ha neked a ket "vegtermek" ugyanyan, nos, az a szerencsed hogy szuletesedkor anyad eszrevette hogy a szar pislog es nem huzott le.

2017. jan. 27. 10:52
 37/75 Snorri ***** válasza:
70%
38. Én is átadom a helyem, és a fiamat is arra tanítom majd. De ne legyek már büdös paraszt, mert nem veszem észre, hogy valaki várandós. És ne legyen már kötelessége mindenkinek ezt figyelni. Lássuk be huszonéves srácok lehet nem ezzel vannak elfoglalva. De ettől még nem biztos, hogy rosszak.
2017. jan. 27. 10:58
 38/75 anonim ***** válasza:
30%
#38 A válaszok nem arra vonatkoztak, hanem az egyik idióta néhány oldallal korábban kijelentette, hogy pusztán a terhesség önmagában mindenki más fölé emeli az állapotos személyt. Mi meg többen jeleztük, hogy az amőba is képes erre a fennkölt performanszra. A budis illető csak egy szélsőséges hasonlattal fejezte ki magát, hogy nem kell a szék mellé ülni ettől.
2017. jan. 27. 11:02
 39/75 anonim ***** válasza:
47%

Azokkal értek egyet, akik azt írták, ki kell nyitni a szádat.

Szépen, kultúráltan megkérdezni, hogy át adnák-e a helyet.

Az sokkal gázabb, ha utána gyk-n írogatsz, meg a villamoson fintorogva nyomod a hasad másnak az arcába.

2017. jan. 27. 11:38
 40/75 anonim ***** válasza:
33%
Hát a pofám leszakad. Ki hol lakik??? Remélem a válaszadók nagyrésze pesti, inkább úgy mondom, tipikus pesti bunkó. Hála istennek a mi kisvárosunkban, egyből 3-4 ember áll fel, ha terhes nő, ha idős ember száll fel a buszra. Sőt, jobbat mondok, ha hátul van hely, akkor is feláll, aki elöl ül, hogy a kismama mielőbb leülhessen, nehogy elessen, ahogy elindul a busz, s ő megy hátrébb leülni. Kérdező, teljesen igazad van, a te gondolkodásod a normális, van olyan, amit kérni sem kellene...
2017. jan. 27. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!