Az mennyire normális, hogy terhesen állok a villamoson egy négyes hely mellyett, ahol 4 srác ül és a hasam akkora, hogy éppen csak a vak nem látja, hogy terhes vagyok?
Te is cizellálod azért rendesen :D
Kik néznek rájuk megvetően? A magadfajták? És ez szerinted érdekel valakit? Hát látod, mennyire érdekelte a 4 srácot. Többre mész, ha udvariasan kérsz egy helyet, ha elfáradtál, ne másoknak kelljen már kitalálniuk, h te most épp milyen egészségi-testi-lelki állapotban vagy. Jól kihisztizted itt magad, gratulálok, de a problémádat meg nem tudod megoldani, csak a pampogás megy.
Jah...amikor én terhes voltam, nekem szinte mindig volt,aki átadja a helyet. Tinicsajok hátizsákkal, sminkben, trendi ruhában egyszerre ugrottak fel. 30-as férfi, iskolásfiú, idősebb bácsi, mindig akadt valaki, aki segíteni akart, felrakni, berakni a cuccom, emelni, ajtót fogni, helyet átadni.
Mondjuk én sose úgy léptem fel a buszra, h rá volt írva az arcomra, h én terhes vagyok, nekem jár a hely, sose fintorogtam, ha valaki nem állt fel azonnal. És igen, volt olyan is, h helyet kértem, mert szükségem volt rá.
Érdekes, hogy most is, nem terhesen, hanem kisgyerekesként is mindig akad aki ajánlkozik, h segít a babakocsit emelni, lépcsőfokon áttenni, stb.
Mosolyogva elfogadom, a másik meg örül, hogy segíthetett. Éééééés mosolyogva meg is köszönom :)
En a kismamaknak atadom a helyet mindig es neveletlennek tartom azt aki nem.
Szomoru hogy ennyien nekiestek a kerdezonek.
Aki meg a budin pottyantashoz hasonlitotta a szulest: ha neked a ket "vegtermek" ugyanyan, nos, az a szerencsed hogy szuletesedkor anyad eszrevette hogy a szar pislog es nem huzott le.
Azokkal értek egyet, akik azt írták, ki kell nyitni a szádat.
Szépen, kultúráltan megkérdezni, hogy át adnák-e a helyet.
Az sokkal gázabb, ha utána gyk-n írogatsz, meg a villamoson fintorogva nyomod a hasad másnak az arcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!