Melyik színt válasszam? Baby Merc Olimp!
15.10-esnek igaza van. itt nyiregyen is van boltja a Tikotikonak. éppen ma délután küldtem be hozzájuk a férjemet. mózessel, hordozóval együtt 45ezerbe kerül. 36 ezerbe kjerülne+12ezer külön a müzes, de egyben 45ezerért vihető.
De annak nem bolygós a kereke, amit felettem írnak. Én olyat biztos nem vennék.
Szerintem szép a szürke-rózsaszín.
De nagyon tetszik még a zöld+fekete, virágos is meg ugyanaz bordóban. Nem egyszerű választani :)
15.49-es vagyok. én linkeltem be a nyiregyi bolt lapját. igen, országosan házhozszállítják. itt a kezdő oldaljuk, le van írva:
igen, ezek nem bolygósak,de azt hiszem régebben is megvoltak bogygós kerék nélkül. :-) nekünk ez lesz. mindennel együtt 48ezer. szerintem az nem rossz. átalakítható a 2.tipus sportkocsivá, kistáska, mózes, hordozó, esővédő, szunyogháló.a férjem ma nézte meg. nekünk még van két hónapig, mert szeptemberre várjuk a babát, így aug.-ban vesszük majd meg a K13 v. K14 v. K16-osat.ezek uniszexek, lánynak fiúnak is jó.
15.49-es vagyok.
és melyiket vettétek meg? mármint a 15.10-es kismami? kértetek hozzá hordozót is? és ugye nem nagy gond hogy nem bolygós? A férjem tegnap volt bent a botban, azt mondta jól néz ki nagyon, én csak olvastam őket.
akkor könnyű szülést neked :-)
15.10-es köszönöm :-)
én is szemezek a narancssárgással :-) jó babatologatást benne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!