Édesapámnak a második házasságábol egy down koros baba szuletett, kiderult, hogy babat varok ezért mondta hogy mindenkeppen jol vizsgáltassuk ki magunkat. Igaz hogy orokolheti az en gyerekem is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 13:59
11/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen mindenkinek a tanácsát!
2017. jan. 25. 15:17
12/18 anonim válasza:
Mint szakember cáfolom a 10es hozzászólás minden szavát.
13/18 anonim válasza:
Nekem azt mondták, a Down nem örökletes betegség, hanem osztódáskor kialakuló kromoszóma-rendellenesség.
Annál többet nem tehetsz, hogy megcsináltatod a Prenát.
14/18 anonim válasza:
A 10-es mint holmi Dr. Mengele.
15/18 anonim válasza:
Mondjuk a 4-es is nagy butaságot ír! (egy gyógypedagógus)
16/18 anonim válasza:
Szerintem biztos semmi baj nem lesz, fiatal vagy és amúgy is azt hiszem, nagyon kicsi rá az esély. Viszont ha mégis, szerintem semmiképp ne vetesd el, én legalábbis nem tenném. Az igaz, hogy máshogy kell gondoskodni róla, mint a többi gyerekről, de egy kedves ismerősöm sokat dolgozott Down-kórosokkal, és azt mondja, mindegyik igazi szeretetgombóc. Egy volt kolléganőmnek Down-os lett a babája, mondjuk ő is meg a férje is 40-en túl voltak, és iszonyatosan szeretik a babát, aki egy szőke tündér kisfiú. Van egy videó, ha megtalálom, elküldöm neked privátban, Down-os gyerekek, kamaszok és fiatal felnőttek bíztatják a leendő anyukákat, hogy ne féljenek, ők is képesek önállóan élni (persze nem mindegyikük, de ilyen is van), dolgozni, utazni, és SZERETNI! A 10-es hozzászóló a saját nézőpontjából talán ír igaz dolgokat is, csak sajnos szegényből úgy süt a gyűlölet és az életellenesség, hogy kicsit sajnálom őt. Meg a családját.
17/18 anonim válasza:
20 év alatt és 35 felett sok down kóros tud születni a többi életkorú kismamához képest.
18/18 anonim válasza:
Hát a 10 esen lehidaltam!!!sajat tapasztalatbol irom,az én kisfiam egyaltalan nem ilyen.tiszta ertelem,nagyon jol lehet fejleszteni őt/őket.a kisfiam 9 honaposan ult 10 honaposan maszott,némelyik normal gyerek ennyi idosen ezeket nem csinalja.figyel ránk,sokat nevet.meglat es kacag sìkìt nyújtja a kezet h vegyük fel.Imádjuk.DE arra kivancsi lennek ha ilyen gyereked születne 10es odatudnad e adni vagy betenni egy intézetbe.A véredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!