2 eset fordulhat elő. Egészséges vagy újabb beteg baba lesz a végeredmény.
Egy genetikai vizsgálat nem ártana, hogy milyen betegségeket tud a születendő gyermek örökölni tőletek. Hátha kiderül belőle valami.
2017. jan. 23. 18:35
2/12 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. A vetélések gyakoriak, és előfordulnak sajnos véletlen is betegségek. De ha későn szakad meg a terhesség, akkor tanácsos beszélni egy genetikai tanácsadóval, aki megnyugtathat titeket, hogy ez egyszeri sajnálatos tragédia volt, vagy éppen javasolhat megoldásokat, hogy legközelebb ne forduljon elő.
2017. jan. 23. 18:46
3/12 anonim válasza:
Beethoven a 10 gyerek volt 9 beteg után
2017. jan. 23. 19:30
4/12 anonim válasza:
Gondolom nagyon szeretnél gyereket. Próbálkozni kell.
2017. jan. 23. 19:30
5/12 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a 12. hét után már ritka a vetélés. Nyilván ez nem vigasztal, ha pont te vagy a "ritka" eset. Viszont a nagy számok ötvénye alapján a következőnek egészségesnek kell lenni.
De tényleg nem árt megnézetni, hogy ez nem valami dominánsan öröklődő betegség volt-e.
2017. jan. 23. 19:51
6/12 anonim válasza:
Ha ismernél egy nõt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?
...
ha az abortusz kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Beethovent."
2017. jan. 23. 20:22
7/12 anonim válasza:
Ja, és Beethoven apja még alkoholista is volt.
2017. jan. 23. 21:39
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm vàlaszotokat.Màr van 2 egèszséges gyermekem.Teljesen normàlis terhesség volt.A 3.Baba véletlen jött nem terveztem màr babát.De ùgy voltunk vele ha jött akkor örülünk.Mikor kiderűlt ez hogy mind kèt vesèje rossz ès 2%alatt van a magzatviz kènyszertartàsban fekszik kis angyalkàm.Csak döbbentem néztem hogy lehet???Miért èn????2 % esèlye volt ennek az orvos àllìtàsa szerint Persze hogy bele estem mièrt ne estem volna.Az orvos azt mondta genetikai hiba vagyis kromoszòma hiba.Egy vèletlen.Hàt nem tudom hogy vàlaljak e egy babàt.Màr 33 vagyok a fèrjem 40 felett van.De ez miatt màr a bekatanàs szèlèn àllok.Ez a hiàny ami kialakult hihetetlenűl nagy.Ti vàlalnàtok a helyemben ha vannak màr gyerekek.?????Előre is köszönöm a vàlaszatokat
2017. jan. 24. 06:38
9/12 anonim válasza:
Öregek messze nem vagytok. Belefér egy 3. is, de csak akkor ha nem megy a másik kettő rovására. Ezt neked kell tudni mennyire van erre még kapacitás
2017. jan. 24. 06:42
10/12 anonim válasza:
A vetélés utáni vizsgàlaton nem derült ki semmi?
Először is hagyj időt magatoknak a gyászra, ez nem egy-két hónap, mint egy korai vetélés esetén. El kell engednetek őt. Kérj segítséget ehhez, ha szükséges.
Utána majd érzed, akarsz-e, mersz-e belevágni újra. Csinaltass meg minden létező vizsgálatot, hogy minimálisra csokkentsd a baj esélyét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!