Minden baba gyakran beteg az első években?
Nem mindegyik.
A nagyobbik fiam 8 hónapos korától 3 éves koráig szinte állandóan beteg volt, tüdőgyulladás, középfül-gyulladás, hörghurut stb. 21 hónaposan ment bölcsibe, tehát már előtte is gyakran volt beteg.
Most 6,5 éves (ősszel megy iskolába), tavaly január óta nem volt beteg.
A kicsi 16 hónapos, egy vasgyúró, még nem volt beteg.
Mindkét fiút szoptattam 1 évig, mindkét terhesség alatt nagyon odafigyeltem a kiegyensúlyozott táplálkozásra, mégis merőben másképp alakult a dolog a két gyereknél.
Fiunk két éves koráig kétszer volt beteg (füle pl sohasem fájt). De két évesen elindult egy lavina és közel fél évig folyamatosan beteg volt. Tüdőgyulladással kezdődött, aztán állandó torokgyulladás, arcüregyulladás, vírusos fertőzések, de aztán egyszer csak elmúlt.
Ha beteg, hát beteg. Nem tudok mit csinálni, próbálunk segíteni neki, kap gyógyszert, vigyázunk rá. Nem kell ezen előre idegeskednek, attól nem lesz jobb.
Lassan 3 éves a lànyom, egy kezemen meg tudom szàmolni hànyszor volt eddig beteg.
A kicsi 5 hónapos, eddig nem volt semmi baja.
Az oltásoktól sem làzasodtak be egyszer sem
1.vagyok
Nem újjszülöttként sem volt beteg, az oltásoktól sem volt lázas, az első szülinapja után dobtam ki bontatlanul a lejárt kúpot, amit a születésekor irtak fel.
Ne görcsölj ezen előre ennyire!
Nem mindegyik.
A lányom 10,5 hónapos. Orvos csak a havi státusz vizsgálaton és oltáskor látja.
Novemberben másfél napig folyt picit az orra mikor bejöttek a hidegebbek hírtelen (ez annyit jelentett, hogy 2 nap alatt 3szor ki kellett szívnom az orrát)
Meg a 4 hós oltástól volt hőemelkedése.
Ezeken túl semmilyen betegsége nem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!