Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi lehet az eselye annak...

Hencsi005 kérdése:

Mennyi lehet az eselye annak ha beteg baba utan egeszseges baba szulessen?

Figyelt kérdés
Elvesztettem babamat az 5.honapban egy vese betegseg es keves magzatviz miatt.Ujra szeretnek babat de mi van ha ujra at kell elni ezt a szornyuseget
2017. jan. 23. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért vagy szomorú, mert hiányzik egy harmadik. Vágj bele!
2017. jan. 24. 16:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen hianyzik egy 3.Baba de a ferjem mègjobban fèl mint èn.Engem fèlt hogy valami bajom lessz.Nem akar egyedűl maradni a egy kisbabàval ès a többi gyerekkel.De szerintem nem igy kell felfogni hogy BAJ lessz.Persze èn is fèlek ùjbòl belevàgni de sokkal nagyobb a hiàny mint a fèlelem.Hàt meglàtjuk.Ha a fèrjem rábòlint erre akkor belevàgok de ha nem akar ès teljesen elzàrkozik ettől akkor sajnos nem tudok belevàgni hisz ketten kellünk hozzá:)))
2017. jan. 25. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!