Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes vagyok. Már annyira...

24hetes vagyok. Már annyira várom, hogy eljöjjön az idő, és túl legyek mindenen. Augusztus végére várom a babát. Szerintetek nagyon messze van még?

Figyelt kérdés

Kb:még 108nap

Nekem tűnik csak sok időnek?

2010. máj. 6. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Második voltam. Én is azt hittem hogyha meglesz a babám akkor majd kevésbé fogok aggódni. Azóta rájöttem hogy a következő 30-40 év már így fog eltelni. A második babámnál néha csak este jutott eszembe hogy terhes vagyok, és az eleje meg a vége nagyon gyorsan elment, de a 20-32. hétig, akkor is nagyon lassan telt az idő. Szerintem azért, mert ez a legveszélyesebb időszak, mert ha neadjisten megszületik, akkor nem sok esély van hogy egészséges legyen.

Azóta a nagyom 3 éves, akicsi 5 hós, és igen néha visszadugnám még a pocimba akár mindkettőt. Még abba is belemennék hogy esetleg csak éjszakára, mert 3 éve nem aludtam egy jót :o)

Minden jót nektek.

2010. máj. 6. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!Bár még nekem nagyon messze van a vége, (tegnap erősített meg a doki,h. terhes vagyok) de szerintem a nyár miatt hamar el fog telni a terhsséged vége. Én is első babámat várom, én is szeretnék már legalább 2 héttel előrébb lenni (akkor lesz a 8. uh.) de akkor sem leszek megelégedve, mert akkor meg 4 héttel szeretnék idősebb lenni. Már alig várom,h. nőjön a hasam, hogy szülhessek, hajt a kíváncsiság nagyon. A hízást már nem annyira várom.:)

Jó baba várást neked, és élvezd ki, a terhességed, büszkén mutogasd a hasad a világnak addig is.

2010. máj. 6. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:

El se hiszed milyen közel van augusztus! Aztán ha megszületik a babád úgy repül majd az idő, meglátod... Én ma 15 hete hogy szültem, de mint ha tegnap lett volna.

Addig pihenj amennyit csak tudsz, mert az első hetek nagyon fárasztóak lesznek.

Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Neked!

2010. máj. 6. 20:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ,aranyosak vagytok.Várom a további válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást!
2010. máj. 6. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt gondoltam, hogy ha megszületik majd könnyebb lesz és nem fogok annyit aggódni. Most 13 hónapos, fogzik és lázas, nem nagyon eszik. Visszagondolok a terhességre és ilyenkor visszasírom, míg a pocakomban volt könnyebb volt etetni:)))))monta nekem a doki, hogy az ötödiknél nem fogok így aggódni, ő csak tudja nekik 7 gyerekük van!!!

Jó babavárást! Tegnap azt mondta

2010. máj. 7. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:

" ha valami baj lenne tudnék vele mit kezdeni.De így ha van valami baj,nem tudok mit csinálni.Ezért várom már annyira,hogy teljen az idő."

HA valami komolyabb baj van nehogy azt hidd hogy fogsz tudni vele kezdeni bármit is. Ilyenekre ne is gondolj.

2010. máj. 7. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!