24hetes vagyok. Már annyira várom, hogy eljöjjön az idő, és túl legyek mindenen. Augusztus végére várom a babát. Szerintetek nagyon messze van még?
Kb:még 108nap
Nekem tűnik csak sok időnek?
Én is augusztus végére várom a babámat. :-)
De én egyetértek veled nagyon messze van az még.
Én már túl lennék rajt.
Bár nekem Ő már a harmadik babám. Van egy nagy lányom aki már 13 éves. A kisfiam 16 hónapos. És most újra kislányunk lesz.
És neked?
De azért kitartás és türelem. :-) Neked is és nekem is!
Várj türelmesen! Én is nagyon vártam és türelmetlen voltam. Meg is született a kicsim 33 hétre. Ha legközelebb terhes leszek csak az adott napra fogok koncentrálni és nem arra hogy telljen az idő. Tanultam a hibámból, azóta megpróbálok alázatosabb és türelmesebb lenni.
Jó babavárást és élvezd ki a terhesség minden pillanatát!!!
Hidd el nagyon gyorsan el fog telni a hátralévő 108nap.Az enyém is most született,és már 9hós.
Élvezd ki a kismamaságot!Gratulálok!
megértelek. Mi júniusra várjuk, de már nagyon türelmetlenül. Nagyon gyorsan el fog szaladni az idő, hidd el.. a nyár egy kicsit húzós lesz, de téli kismamáknak sztem (én javarészt rossz időben voltam KM) rosszabb.. Augusztus hipp-hopp itt lesz, de azért maradjon ott a baba addig a 40 hétig.
Boldog-egészséges babavárást, 34 h KM
Hát igen még maradjon addig,amíg el nem jön a kiírt időpont!!! :)
Megpróbálok türelmes lenni,csak aggódok,hiszen első baba.Lehet hogy a másodiknál már nem fogok annyira parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!