Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes vagyok. Már annyira...

24hetes vagyok. Már annyira várom, hogy eljöjjön az idő, és túl legyek mindenen. Augusztus végére várom a babát. Szerintetek nagyon messze van még?

Figyelt kérdés

Kb:még 108nap

Nekem tűnik csak sok időnek?

2010. máj. 6. 13:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Pikk-pakk elmegy az idő,sztem Neked tűnik csak hosszú időnek.Én 2 babát szültem,a kicsit most...legalább is nekem úgy tűnik,holott a napokban 2 éves lesz.Tervezünk még egy picit,remélem összejön...Szval ne sürgesd az időt,így is rohan!Boldog babavárást
2010. máj. 6. 13:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Még elég messze van, de ne várd annyira. Élvezd ki az utolsó napokat mikor még a magad ura vagy. A nehez csak a szülés után jön. Nem akkor leszel túl mindenen :o)
2010. máj. 6. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Ikább élvezd ezt a 108 napot
2010. máj. 6. 13:32
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is augusztus végére várom a babámat. :-)

De én egyetértek veled nagyon messze van az még.

Én már túl lennék rajt.

Bár nekem Ő már a harmadik babám. Van egy nagy lányom aki már 13 éves. A kisfiam 16 hónapos. És most újra kislányunk lesz.

És neked?

De azért kitartás és türelem. :-) Neked is és nekem is!

2010. máj. 6. 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
majd ha megszülsz időnként meg visszadugnád a hasadba inkább....:-)
2010. máj. 6. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Várj türelmesen! Én is nagyon vártam és türelmetlen voltam. Meg is született a kicsim 33 hétre. Ha legközelebb terhes leszek csak az adott napra fogok koncentrálni és nem arra hogy telljen az idő. Tanultam a hibámból, azóta megpróbálok alázatosabb és türelmesebb lenni.

Jó babavárást és élvezd ki a terhesség minden pillanatát!!!

2010. máj. 6. 13:37
 7/16 anonim ***** válasza:

Hidd el nagyon gyorsan el fog telni a hátralévő 108nap.Az enyém is most született,és már 9hós.

Élvezd ki a kismamaságot!Gratulálok!

2010. máj. 6. 13:38
 8/16 anonim ***** válasza:

megértelek. Mi júniusra várjuk, de már nagyon türelmetlenül. Nagyon gyorsan el fog szaladni az idő, hidd el.. a nyár egy kicsit húzós lesz, de téli kismamáknak sztem (én javarészt rossz időben voltam KM) rosszabb.. Augusztus hipp-hopp itt lesz, de azért maradjon ott a baba addig a 40 hétig.

Boldog-egészséges babavárást, 34 h KM

2010. máj. 6. 13:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem első babám.Jó lenne már ha augusztus lenne.Mert legalább már látnám,és ha valami baj lenne tudnék vele mit kezdeni.De így ha van valami baj,nem tudok mit csinálni.Ezért várom már annyira,hogy teljen az idő.
2010. máj. 6. 13:39
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát igen még maradjon addig,amíg el nem jön a kiírt időpont!!! :)

Megpróbálok türelmes lenni,csak aggódok,hiszen első baba.Lehet hogy a másodiknál már nem fogok annyira parázni.

2010. máj. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!