Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen kis piros vérzés,...

9 hetesen kis piros vérzés, baj lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam orvosnál ,minden rendben volt ,de dèlelőtt volt egy kis piros vèrzés,mitől lehet?

ugye nem a vetèlès első jelei?

ígyis olyan nehez estem teherbe :(

2017. jan. 24. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
nem értem miért kell riogatni szegény kérdezőt :/ tegnap volt dokinál neki biztos nem méhenkivüli. de ettől függetlenül jo lenne mihamarabb látna újra egy orvos így hogy vérezgettél
2017. jan. 24. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
En elötte 2 nappal voltam orvosnal. Minden a legnagyobb rendben volt. De sajnalom hogy esetleg jot akartam a kerdezönek hogy ne jarjin ugy hogy mondjuk elverzik.....mert sajnos lehet rossz is belöle....itt bagyok pèlda nak. 8 hetes baba volt mehen kivul es megsem tudtunk rola...csak amikor elkezdtem verezni....es ha nem mutenek meg azonnal akkor most nem riogatom a kerdezöt...de vegyetek ugy hogy nem irtam semmit...ringassatok abban hogy a verzes az rozsaszin alom egy terhessegben...mert nem egyszerubb a rosszat kizarni es a jonak örulni a vegen...
2017. jan. 24. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Ne haragudj mar utolso, de ki ringatja rozsaszin alomba?? Mindenki korhazba meg ugyeletre kuldi!

Ez olyan amit Te irtal, hogy valaki megkerdezi apjanak faj a mellkasa mit tegyen es te megirnad huu unneronto leszek enyem azonnali szivrohamban meghalt ettol.

Sajnaljuk ami veled tortent de attol meg nem szabad masokhoz is igy allni, ird le mit kene tennie, de nem kell sorolni hogy kivel milyen tragedia tortent.

2017. jan. 24. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
En többet nem irok senkinek semmit...mindenki csinal amit akar....2007 ota voltam itt....de utoljara irtam ide....annyi sok olyan ember van itt akinek nem kellene itt lennie...segitö szandekkal irtam. Több kerdesnel olvastam mar olyat hogy aki normalisan tapasztalatbol irt ugy leoltottak hogy az nem igaz....hat felölem most mar mindenki azt csinal amit akar...regen ez az oldal jo volt....de mostmar..........
2017. jan. 24. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Igazad van kedves utolso, egy nagy sz@r!!!!
2017. jan. 24. 21:01
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
Tanacsot kapott mindenkitol, fogd mar fel! MINDENKI orvoshoz kuldte. Te voltal az egyetlen, aki nem tanacsolt semmit hanem megijesztette valamivel, miert jo ez? Az oldalnak ez a baja kepzeld, hogy van aki nem tanacsot ad hanem halalra remiszti a kerdezot :(
2017. jan. 24. 21:04
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat ,de nem vèrzek meg nem elvèrzek ,hanem egy kèt csepp halvány piros folt volt a bugyin. már nincs semmi baj,felhívtam az orvost aki azt tanácsolta ,hogy feküdjek ,pihenyjek pár napot mert ,ha mászkálok a hidegbe meg buszozgatok akkor lehet nagyobb baj is.

Ha a vèrzès 3 napig tart akkor kell elmenni a dokihoz ,ha továbbra is pecsètlődő lesz.

de csak 1 x volt egy nagyon pici azóta semmi.

ès azt sem zárta ki ,hogy attól ,hogy a kedves nőgyógyászom elèg durván dugta fel azt a vizsgálóeszközt....

2017. jan. 25. 10:10
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem kell ez a vita ,mindenki leírta a vèlemènyèt,a tapasztalatait nincs ebből semmi . jobb fèlni mint megíjedni ez tèny ès igaz.

A pontokra vissza tèrve kedves válaszíró,senkit nem ponzoztam le mindenkinek zöld kezet adtam ,mert annak is örülök ,ha egyálltalán időt szántatok rám ,ès segítettetek ,ha bántó hanem a szándèk a lènyeg mert gondolom senki nem rossz szándèkból írt.

2017. jan. 25. 10:21
 19/22 anonim ***** válasza:

En rogton rohantam be az ugyeletre (soha tobbet sztk) ahol azt mondtak folyamatban levo veteles. Azonnal hivtam az orvosomat, aki fogadott, kiderult, hogy semmi baj nincsen, utrogestant kaptam.

Remelem minden rendben lesz a babotokkal!!

2017. jan. 25. 10:52
 20/22 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy , ilyenkor jobb higgadt maradni mert ha idegeskedünk akkor lehet a baj.
2017. jan. 25. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!