9 hetesen kis piros vérzés, baj lehet?
Tegnap voltam orvosnál ,minden rendben volt ,de dèlelőtt volt egy kis piros vèrzés,mitől lehet?
ugye nem a vetèlès első jelei?
ígyis olyan nehez estem teherbe :(
Ne haragudj mar utolso, de ki ringatja rozsaszin alomba?? Mindenki korhazba meg ugyeletre kuldi!
Ez olyan amit Te irtal, hogy valaki megkerdezi apjanak faj a mellkasa mit tegyen es te megirnad huu unneronto leszek enyem azonnali szivrohamban meghalt ettol.
Sajnaljuk ami veled tortent de attol meg nem szabad masokhoz is igy allni, ird le mit kene tennie, de nem kell sorolni hogy kivel milyen tragedia tortent.
Köszönöm az őszinte válaszokat ,de nem vèrzek meg nem elvèrzek ,hanem egy kèt csepp halvány piros folt volt a bugyin. már nincs semmi baj,felhívtam az orvost aki azt tanácsolta ,hogy feküdjek ,pihenyjek pár napot mert ,ha mászkálok a hidegbe meg buszozgatok akkor lehet nagyobb baj is.
Ha a vèrzès 3 napig tart akkor kell elmenni a dokihoz ,ha továbbra is pecsètlődő lesz.
de csak 1 x volt egy nagyon pici azóta semmi.
ès azt sem zárta ki ,hogy attól ,hogy a kedves nőgyógyászom elèg durván dugta fel azt a vizsgálóeszközt....
Nem kell ez a vita ,mindenki leírta a vèlemènyèt,a tapasztalatait nincs ebből semmi . jobb fèlni mint megíjedni ez tèny ès igaz.
A pontokra vissza tèrve kedves válaszíró,senkit nem ponzoztam le mindenkinek zöld kezet adtam ,mert annak is örülök ,ha egyálltalán időt szántatok rám ,ès segítettetek ,ha bántó hanem a szándèk a lènyeg mert gondolom senki nem rossz szándèkból írt.
En rogton rohantam be az ugyeletre (soha tobbet sztk) ahol azt mondtak folyamatban levo veteles. Azonnal hivtam az orvosomat, aki fogadott, kiderult, hogy semmi baj nincsen, utrogestant kaptam.
Remelem minden rendben lesz a babotokkal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!