Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen nem birom...

7 hetes terhesen nem birom abbahagyni a hanyast, vitamin se marad meg bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 3 hete hányok folyamatosan,alig van erom felkelni. Dolgoznom viszont muszaj,van valami ami segithet, hogy legalabb a vitaminok bennem maradjanak?
2017. jan. 23. 10:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én anno a folsavtól hánytam. Pár napra megpróbáltam, hogy nem szedek semmit, és akkor jól voltam.
2017. jan. 23. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szedtem valami gyógyszert, ami blokkolja a hányást, de már nem emlékszem a nevére. És azt hiszem, azt csak második trimesztertől lehet szedni. Úgyhogy itt nem marad más, mint az, hogy kivárod ezt a nehéz időszakot. Barátnőm is végighányta az első 3 hónapot, de utána elmúltak a rosszullétek. Szóval kitartást, és gratulálok a babához!
2017. jan. 23. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Borzasztó hányingerem volt nekem is, de 16-17. hétre elmúlt, és jött a nyugos középidőszak! Nekem a hideg kóla (csak a coca)bejött úgy mindenestül, szénsavastól, meg a gyömbér. Sok erőt és örömet a babushoz! Kitartás!
2017. jan. 23. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyugis akart lenni, nyugis középidőszak...
2017. jan. 23. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem a B6 vitamin segített, igaz hónapokig szedtem. A vitamin melett hetente csak párszor hánytam.

Lányomnak a jéghideg cola vált be.

2017. jan. 23. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaj te drága, együtt érzek veled. :(

Én tavaly ilyenkor voltam terhes és megesett, hogy az utcán hánytam össze magam, de dolgozni muszáj volt. :(

Nekem a gyömbéres Kinley segített kicsit, de szerencsére aztán elmúlt. Kitartás! Nemsokára még az emlékét is elfelejted!

2017. jan. 24. 08:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a tanacsokat.

Tegnap a háziorvosom ajánlotta hogy torjek ossze b6 vitamint és hideg colaba tegyem bele. Tegnap este egy kis leves bennem maradt de ma megint beertem a munkahelyemre es elso volt hogy mentem hanyni.

Remélem nem tart tovább 12 hetnel.

Koszonom!

2017. jan. 24. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!