7 hetes terhesen nem birom abbahagyni a hanyast, vitamin se marad meg bennem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 3 hete hányok folyamatosan,alig van erom felkelni. Dolgoznom viszont muszaj,van valami ami segithet, hogy legalabb a vitaminok bennem maradjanak?2017. jan. 23. 10:07
11/17 anonim válasza:
Én anno a folsavtól hánytam. Pár napra megpróbáltam, hogy nem szedek semmit, és akkor jól voltam.
12/17 anonim válasza:
Én szedtem valami gyógyszert, ami blokkolja a hányást, de már nem emlékszem a nevére. És azt hiszem, azt csak második trimesztertől lehet szedni. Úgyhogy itt nem marad más, mint az, hogy kivárod ezt a nehéz időszakot. Barátnőm is végighányta az első 3 hónapot, de utána elmúltak a rosszullétek. Szóval kitartást, és gratulálok a babához!
13/17 anonim válasza:
Borzasztó hányingerem volt nekem is, de 16-17. hétre elmúlt, és jött a nyugos középidőszak! Nekem a hideg kóla (csak a coca)bejött úgy mindenestül, szénsavastól, meg a gyömbér. Sok erőt és örömet a babushoz! Kitartás!
14/17 anonim válasza:
Nyugis akart lenni, nyugis középidőszak...
15/17 anonim válasza:
Nekem a B6 vitamin segített, igaz hónapokig szedtem. A vitamin melett hetente csak párszor hánytam.
Lányomnak a jéghideg cola vált be.
16/17 anonim válasza:
Jaj te drága, együtt érzek veled. :(
Én tavaly ilyenkor voltam terhes és megesett, hogy az utcán hánytam össze magam, de dolgozni muszáj volt. :(
Nekem a gyömbéres Kinley segített kicsit, de szerencsére aztán elmúlt. Kitartás! Nemsokára még az emlékét is elfelejted!
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsokat.
Tegnap a háziorvosom ajánlotta hogy torjek ossze b6 vitamint és hideg colaba tegyem bele. Tegnap este egy kis leves bennem maradt de ma megint beertem a munkahelyemre es elso volt hogy mentem hanyni.
Remélem nem tart tovább 12 hetnel.
Koszonom!
2017. jan. 24. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!