Jogosan esett rosszul ez a kijelentés apóstól?
Ne csináld már, még mindig ezen kattogsz...?
A kérdésből valóban nem ez jött le, ez az "akkor még elmehet... kapálni" nekem úgy tűnik, h kapásból az őszintét mondta (akkor még elmehet), aztán észbe kapott, h ilyet terhes nőnek nem szabad mondani, úgyhogy gyorsan "javított". Ennyi.
Az a hazugságos duma meg lehet, hogy szintén ehhez (a vetélésre vonatkozó) dumához szólt, főleg, ha anyós is meg te is elkezdtetek bőgni miatta. Persze ehhez ott kellett volna lennünk, hogy tudjuk, de nekem ennyi jön le az egészből, hogy elmondott egy tényt - csak hogy mondjon valamit -, aztán rájött, hogy ez bunkóság volt, ezért próbált javítani rajta.
Jajj, Drága! Ne foglalkozz más megnyilvánulásaival. Az az ő gondolatai. A tied legyen más, te tudod, hogy boldogok vagytok úgy ahogy vannak a dolgok. Csakis ez számít. :) Nem vele élsz.
Tudom,hogy jobban esik,ha együtt örülnek veletek. :)
Kívánok Nektek csodaszép babavárást! :)
Most komolyan ezen kiakadsz?!Aposodnak szülöd azt a gyereket vagy magadnak/magatoknak?
Ha ilyen érzékeny vagy kösd fel a gatyád,mert a korházban illetve ha megszületik a baba,még cifrábbakat is hallhatsz!
Én is ilyen voltam,mostmár 3 gyerek után minden lepereg rolam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!