Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogosan esett rosszul ez a...

Jogosan esett rosszul ez a kijelentés apóstól?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok ma, és anyósnak és apósnak ma jelentettük be, párom anyukája elsírta magát az apukája meg úgy nyilatkozott hogy elmehet a baba kapálni.
2017. jan. 14. 18:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy úgy értette? Nekem nem evidens, bár én nem ismerem. Talán csak poénolni akart bénán, hogy majd segít a munkában, ha megszületik. Bocs tényleg ilyet még nem hallottam, csak próbálom megfejteni.
2017. jan. 15. 08:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezzel foglalkozni. Após mondott valamit, amit éppen sikerült neki.Lehet, hogy 1 hét múlva már nem is emlékszik rá. Örülni fog majd, ha a kisunokával játszhat.
2017. jan. 16. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Ne félj, ha megszületik, csak pislog majd. :) Az én apósom még mindig nem fogta meg az 1 évest, mert fél, hogy nem tudná rendesen megtartani, aztán mikor a fiam odakéredzkedett a közelébe és megsimogatta, na azt a pillanatot látni kellett volna az arcán. Csak úgy ragyogott. :) Sok örömet nektek!!!
2017. jan. 16. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is tapló volt apósom, mikor mert megtudta, aztán meg sírt az örömtől, mikor először meglátta a picit.

Egy babának mindenki de mindenki örül később.

2017. jan. 16. 20:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát,nekem az elmehet a baba kapálni,azt jelenti,hogy lesz ki segítsen a ház körül...bár elég nyomorult poén. Az emberek mondanak fszságokat,csak hogy mondjanak valamit.

De hogy neked honnan jött az,hogy ez azt jelenti,hogy elmehet,azt nem tudom.

2017. febr. 6. 06:25
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Egy hisztis buta liba vagy.

O csak viccnek szanta.

Nem kell mindent veresen komolyan venni. Nem is ertem momentan hogy hogy jutott az eszedbe hogy ezzel azt kivanta neked hogy vetelj el. Komolyan,a terhes nok neha mar szinte elviselhetetlenek a hulyesegeikkel,es a hullamzo kedelyvaltozasaikkal. (Baratnom is pont ugyanilyen,epp azert.nem talalkozok vele mostansag,nem.birom elviseni a hulyesegeit.)

2017. febr. 6. 08:00
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

Utolso egy nagy paraszt de abban igaza van hogy tulsagosan a lelkedre vetted.

Ez egy szar poen volt aposodtol arra, hogy plusz egy dolgos kez lesz a haz korul. Hulye poen de nem ad okot sirasra.

2017. febr. 6. 08:54
 18/24 A kérdező kommentje:

Mivel elsírtam magam ott, és kérdezte mi a baj... párom egyből mondta hogy a hülyesége hogy ilyet mond.

Egy szóval nem mondta hogy dolgos kis kezekre gondolna.... megkérdezre mennyi idős mondtuk tíz akkor az még elmehet...kapálni. vicces hogy ti poénnak gondoljátok. Ja és az anyósnak is mondta mit sír..elhiszi ezt a hazugságot???

Sosem voltam terhes soha nem beszéltünk gyerekről. Mikor szerettük volna bejelenteni ezt kaptuk..

2017. febr. 6. 09:53
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

Igy mar mas de ezt eddig nem irtad!

Egy szo mint szaz, attol nem fog elmenni mert apos ilyet mond. Sok apos nem tudja lereagalni ezert hulyeseget mond/csinal. Kit erdekel, de komolyan? Mit szamit mit mond? Oszt vagy szoroz? Nem. Attol a baba meg egeszseges es koszoni jol van, aposnak meg kell mondani ne legyen gyoker.

Te meg erositsd meg magad mert ha megszuletik, onnantol jonnek az igazi durva beszolasok egy ilyen "furcsa" apostol. Majd mindent kritizal es mindent jobban tud. Ne sirj hanem szolj vissza.

2017. febr. 6. 10:02
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Hmm...a kérdésben nem ezt írtad. Mert ez így teljesen más!

De mindegy!

Már írtam,hogy az emberek beszélnek fszságot,csak hogy mondjanak valamit. Ha nem tanulod meg leszrni,sok sírásos jelenetet fogsz még rendezni,fölöslegesen,hiszen ezeket az embereket nem fogod tudni meghatni!

Úgyhogy hajrá,innentől sokkal keményebben,mert majd a gyerekedet is.meg kell védened később oviban,iskolában stb.

2017. febr. 6. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!