Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok, álladóa...

9 hetes terhes vagyok, álladóan csak ennék, már híztam is. Mit csináljak, terhességi szénhidrátdiéta?

Figyelt kérdés
Elsö babámmal 12 kg híztam abból semmi sem maradt rajtam.Szülés után 1 hétre még kevesebb is voltam mint amikor terhes lettem.Most a második babával a rosszullétek ahogy jönnek nekem muszály enni,és nem is keveset...Próbálok egészségesen táplálkozni,de ez most nem nagyon megy.Mielött megtudtam hogy második babánkat várjuk,edzöterembe jártam,egészségesen étkeztem.Laza edzésekre vissza fogok menni amint jobban leszek...viszont az étkezés az katasztrófa.Nem akarok bálna lenni,pedig jó úton haladok.Nem akarok senkit sem felhergelni,a baba a legfontosabb és az ö egészsége,de szerintem a nagy hízás a babának se jó...Van itt valaki aki az elején már elkezdett hízni aztán szénhidrátdiétával ezt leállitotta/lecsökkentette?

#terhesség #diéta #hízás #szénhidrátdiéta #farkaséhesség #koraihízás
2017. jan. 13. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A light dolgokat sürgősen felejtsd el! Egy halom szemét van bennük, kalóriában viszont alig kevesebb ugyanabból a light, mint a nem light.

Ráadásul mivel akarsz jóllakni, ha se szénhidrátot, se zsír nem akarsz enni? Nem csoda, hogy éhes vagy! :)

4.

2017. jan. 13. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is IRem van, pont a pozi teszt előtt hagytam abba a merckformint de inofolicot nyomom orvos javaslatara. Én nem akarok nagyon beleszolni de a chips az nem annyira karos foleg ha kicsi adagokat eszel, nekem a burgonyaszirom jott be most 8 hetesen mert mindentol hanyingerem van. Én is azt ajanlom hogy sokszor keveset egyel! Én ezeket eszem valtakozva 2 hete; hazikeksz, ropi, burgonyaszirom, teljes kiorlesű zsemle, krumpli. Minden mastol rosszul vagyok...de az első 3 honapban nem gaz ha nem taplalkozol valtozatosan mert addig a szikholyag taplalja a babat. Utana lesz fontos a gyumolcs meg zoldseg! A rosszul let utan gondolom könnyebb lesz;)
2017. jan. 13. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is 9 hetes vagyok, és én is híztam kb. 2 és fél kilót. Gyakran éhes vagyok, és gyakorlatilag bármit megeszek, ami az utamba kerül. Próbáltam magam kicsit visszafogni, de a szörnyű éhségérzet állandóan gyötör, és a gyümölcsök nem csökkentik azt. Szóval azt gondolom, hogy nem biztos, hogy szerencsés itt az elején még megvonni magunktól a kívánt táplálékokat. Persze, én is félek az elhízástól, de ha drasztikusan hízni kezdenék, majd a későbbi időszakra próbálom időzíteni a diétát. Majd tavasszal talán, amikor a hideg miatt sem kell plusz energiabevitel. Én például ha nem eszem magam majdhogynem "degeszre", olyankor folyton fázom. Hááát, ennyi..-
2017. jan. 14. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi egydologra osszpontosito dieta! A babanak es a mamanak minden tapanyagra szuksege van most a normalis fejlodeshez. Ami alap dieta, az az hogy ne nassolj hizlalo kajakat este 6utan, csereld le a feher kenyeret rozs v teljes kiorlesu kenyerre, de ne ezt se edd mindennap vagy ha eszel is ne 2 franciapiritost hanem mondjuk 1et... A tesztat durum tesztabol csinald. Mindent ehetsz de inkabb sokszor keveset mint hogy kevesszer sokat. Igy nemfog emejegni nem lesz sok a savad se. Sok vizet fogyassz. Semmi szenhidrat dieta! Itt vagyok peldanak. 4 napig nem ettem kenyeret de semmilyet inkabb zabkasat meg zoldseg gyumolcs stb. A vege az lett h az 5ik napon ment a hasam egesz delelott. A hasmenes karos a mamara es a babara nezve is mivel nagyon sok vizet veszitesz es tapanyagot! Szoval lehet enni de mertekkel
2017. máj. 23. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!