Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhes vitamint meddig...

A terhes vitamint meddig érdemes szedni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 20:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Áruljátok már el miért vitamint szedtek a teljeskörű, vitamindús étkezés helyett?
2017. jan. 9. 20:55
 2/17 A kérdező kommentje:

Mert azt csinálom, amit az orvos javasol és mert Budapesten lakom, ahol nincsen kiskertem, ahol megtermelem magamnak a vitamindus, nem agyonvegyszerezett gyümölcsöket, zöldségeket, valamint nem tartok disznót, tyúkot, egyéb háztáji állatokat az erkélyen tiszta, természetes, szintén nem szarrá egyszerezett terményen, de még kis kerti tavam sincs a nappali padlójába ásva, ahol halakat nevelgetnék, így kénytelen vagyok a sok mesterséges, vitaminban és ásványi anyagokban siralmasan szegény élelmiszerek mellett terheseknek való vitaminkészítményt is fogyasztani annak érdekében, hogy minden szükséges vitamint megkapjon a babám.

Ja, és nagyon köszönöm, hogy nem jössz ide vitatkozni, mert nem az volt a kérdés, hogy egyet értünk-e abban, hogy kell szedni, vagy nem. Köszi, szia.

2017. jan. 9. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Szia

Én Femibiont szedek.

Abból 2féle van ami tervezéstől 12 hétig,aztán utána 13 héttől szoptatás végéig :)

2017. jan. 9. 21:10
 4/17 anonim ***** válasza:
57%
Én majdnem szoptatás végéig szedtem.
2017. jan. 9. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudsz annyi vitamint megenni, amennyi kell. És pl. D-vitamint ilyenkor honnan szerzel? Mert banánból biztos nem...

Szoptatás végéig érdemes, első 3 hónapban minden nap, később nem gond, ha néha kimarad.

2017. jan. 9. 21:39
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Az 5/1. mondatot az elsőnek szántam.
2017. jan. 9. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
4%
D vitamint a napfényből szerzel, nem a banánból. De ilyen biológiai alapismeretekkel nem csoda, hogy nem tudsz elegendő vitamint bevinni.
2017. jan. 9. 21:53
 8/17 anonim ***** válasza:
49%
Végig. Nem egy übernagy dózis egyik terhesvitamin sem.
2017. jan. 9. 22:05
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Femibiont szedek
2017. jan. 9. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
Én Femibiont szedek. 1.trimeszterben minden nap szedtem,a sok hányás mellett ezt mindig sikerült benttartani valahogyan. Mióta elnúlt a hányás csak 2naponta szedem. Rengeteg zöldséget,gyümölcsöt,sovány húst és halat is eszem. Főleg mert terhességi diabéteszem is lett sajnos így diétáznom is kell,semmi egèszségtelent nem eszem azóta. 27hkm
2017. jan. 9. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!