A terhes vitamint meddig érdemes szedni?
Mert azt csinálom, amit az orvos javasol és mert Budapesten lakom, ahol nincsen kiskertem, ahol megtermelem magamnak a vitamindus, nem agyonvegyszerezett gyümölcsöket, zöldségeket, valamint nem tartok disznót, tyúkot, egyéb háztáji állatokat az erkélyen tiszta, természetes, szintén nem szarrá egyszerezett terményen, de még kis kerti tavam sincs a nappali padlójába ásva, ahol halakat nevelgetnék, így kénytelen vagyok a sok mesterséges, vitaminban és ásványi anyagokban siralmasan szegény élelmiszerek mellett terheseknek való vitaminkészítményt is fogyasztani annak érdekében, hogy minden szükséges vitamint megkapjon a babám.
Ja, és nagyon köszönöm, hogy nem jössz ide vitatkozni, mert nem az volt a kérdés, hogy egyet értünk-e abban, hogy kell szedni, vagy nem. Köszi, szia.
Szia
Én Femibiont szedek.
Abból 2féle van ami tervezéstől 12 hétig,aztán utána 13 héttől szoptatás végéig :)
Nem tudsz annyi vitamint megenni, amennyi kell. És pl. D-vitamint ilyenkor honnan szerzel? Mert banánból biztos nem...
Szoptatás végéig érdemes, első 3 hónapban minden nap, később nem gond, ha néha kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!