Teljesen tegyük fel kérdés? Sem én, sem ismeretségemben nincs ilyen, és remélem nálatok sem volt ilyen. Egyszerűen eszembe jutott, és kíváncsi vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, tegyük fel, van egy nő akinek ikrekkel terhes, és valamilyen módon az egyik baba meghal a pocakban.
Olyankor mit tudnak tenni?
Mert a halott magzatot el kell távolítani, de ott egy egészséges élő tesó. Ha még nincs ott az ideje, hogy megszülessen az élő, mondjuk 20hetes, akkor mi történik?
Császárral kiszedik a halott babát, az anyát pedig az ágyhoz kötik még sok sok hétre, vagy a másik babát is elveszíti?
2010. máj. 5. 08:38
11/12 anonim válasza:
Hát,attól is függ, hogy egy- vagy kétpetéjűek. Ha egypetéjűek, akkor közös a magzatburok, így gondolom nem avatkoznak be, mert veszélyeztetnék a másik, egészséges magzatot. De ha kétpetéjűek, külön magzatburokkal, akkor eltávolítják gondolom. Mondjuk, elég hátborzongató belegondolni abba, hogy nem csinálnak semmit az orvosok. Hiszen az elhalt baba hullamérgeket termel, ami megfertőzheti, mérgezheti a kismamát is. Elég csúnya dolgokat tud okozni.Vagy nyomtalanul felszívódik?Elég érdekes...Az hogy lehet, hogy nem tesznek semmit? Én ezt nem igazán értem. Állítólag a terhességek nem kicsi része indul ikerterhességgel, csak még az anya sem tud róla.Apukám is így született.Van a nyakán egy csomó, ami állítólag az ikertestvére.Hát nem tudom, elhiggyem -e , vagy csak egy rémtörténet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!