Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem miért nem tudja...

Nem értem miért nem tudja mitől lehet?

Figyelt kérdés
Eddig semmi nem mutatott arra hogy bármi lenne a babával, most 24 hetesen voltunk egy magán dokinál párommal ahova néha eljárunk 4D-s uh-ra megnézni, és valamiért azt mondja, hogy kisebb mint lennie kéne, és nem érti miért. Eddig április 29-re volt kiírva most azt mondta a gép már május 3-at ír ki. Pedig szakmailag semmit sem talált, teljesen egészségesnek mondta, de mégis nagyon aggódom mivel ő maga mondta hogy nem tudja miért lehet ez. (nagyon rendes nő, nagyon jó orvos) Lehet hogy csak kicsi baba lesz? vagy van valami ilyen rendellenesség ami miatt aggódnom kéne? Terhesgondozáson is meg fogom említeni természetesen. Hozzátenném, hogy születésnél én kis súlyú voltam (2600gr), párom viszont 4 kg fölött volt, erre azt mondta a doktor nő, lehet genetika.
2017. jan. 11. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a 24 hetes uh-n a BPD: 59, hasonló, mint nálatok, szerintem ezek megfelelnek annak a hétnek, neten szoktam táblázatban nézni.
2017. jan. 11. 16:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2017. jan. 13. 10:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma a védőnőm felhívtam és ő is azt mondta hogy nem lesz semmi baja :) ilyenkor még nem kell aggódni ezen egyáltalán, úgyhogy megnyugszom :D

Van itt olyan egyébként, aki nagyon vékony terhesen is? hiába 24. hét szinte semmi nem látszik. Azt mondta aki ultrahangozott hogy azért, mert hosszú a hasfalam. De sokan el se hiszik hogyha azt mondom hogy terhes vagyok, annyira nem látszik a pocakom :( ez lehet baj? volt valaki így?

2017. jan. 13. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!