Hogyan kell szülésznőt fogadni?
Figyelt kérdés
Bemegyek a kórházba ahova tartozom és mondom hogy mit szeretnék? Hogyan működik ez? (Még csak most késik egy napot, még nem aktuális, csak most éppen érdekel ez a kérdés :))2017. jan. 11. 09:52
1/2 anonim válasza:
Én is csak 11 hetes vagyok, szóval még én sem beszéltem konrétan a szülésznővel, de voltak olyan ismerőseim, akik szintén abba a kórházba szültek, ahol én is fogok és megkérdeztem tőlük, hogy kit ajánlanak. Kaptam egy nevet és elérhetőséget, szóval őt fogom majd keresni nemsokára.
Szerintem te is kérdezgess körbe ismerősi körben, vagy ha van dokid, akkor őt is megkérdezheted kit ajánl.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. jan. 11. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!