Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha most szeretnék szülésznőt...

Ha most szeretnék szülésznőt fogadni (25. hét), kell vele találkoznom, vagy telefonon megbeszéljük a teendőket?

Figyelt kérdés
Első baba, és nem tudom mit csinál egy szülésznő a szülésik? A védőnő minden vizsgálatot megcsinál(vizelet, vérnyomás, szívhang, stb,). A szülésznő is csinál vizsgálatokat?

2014. szept. 23. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A szülesznö segit a dokinak szülesnel-nekem csak fogadott orvosom Volt.
2014. szept. 23. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a fogadott szülésznő csinálja az nst-t is
2014. szept. 23. 09:11
 3/5 Margit84 ***** válasza:
Én egyszer találkoztam vele, miután felhívtam, hogy találkozzunk személyesen, meg úgy egyátalán megbeszéljünk pár dolgot. Jobb személyesen szerintem mint telefonon, illetvegy egyből szülőszoba látogatás is volt, mert végig mutogatott mindent. Illetve mondta, hogy majd a vége felé fogunk találkozni inkább az NST-k alkalmával. Illetve mondta, hogy bármikor éjjel nappal hívjam, ha úgy érzem, hogy bármi van, és megmondja hogy mi a teendő.
2014. szept. 23. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha már szulesznot is kulon fizetsz (nekem csak dokim volt) a minimum h vezessen vegig a szuloszoban, mondja el mi hogy lesz, adjon kelengye listat es o vegzi valoban az nst vizsgalatokat is. hivd fel es kerj talalkozot a korhazban. legalabb egyben le tudjatok a szulo szoba latogatast is.
2014. szept. 23. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Dokim nem lesz, csak szülésznőt szeretnék, szerintem többet fog segíteni, mint egy doki. Legalábbis amiket mondtak, jobban járok vele.
2014. szept. 23. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!