Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam a fogadott...

Tegnap voltam a fogadott nőgyógyászomnál a klinikán, ő mondta, hogy az nst vizsgálat után keressem meg, és leveszi a leoltást, meg megbeszéljük a továbbiakat. De olyan bunkó volt, hogy ha nem a 37. héten lennék, otthagynám a pics. Ba?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 10:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj? Mit csinált, vagy mondott?
2008. dec. 9. 10:22
 2/10 A kérdező kommentje:

akkora vagyok, mint egy jól megtermett görögdinnye, és ott bunkóskodott velem, hogy siessek már vetkőzzek már, feküdjek már föl,... mert őt éppen a műtőben várták. Félek, hogy a szülésen is ez lesz!! Az meg a másik, hogy úgy otthagyott, hogy semmit nem tudtunk megbeszélni!!

A férjem úgy kiakadt, hogy közölte, egy fillért nem fog kapni a doki. Viszont akkor utána a kontrollok, meg minden, lehet még bunkóbb lesz!!

Mit csináljak??

2008. dec. 9. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet azért sietett mert annak a valakinek is a fogadott dokija volt és kell neki a lovéé...én ezért nem fogadtam dokit ugyis leszarnak csak a pénz érdekli őket..én nem fizetnék neki semmit....nem muszáj nála szülnöd...én 1 ügyeletest fogtam ki és nagyon rendes volt hozzá mentem vissza kontrollra is...
2008. dec. 9. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hát én sem vagyok egy kis darab, most vagyok 102kg. :-((

Eddig én a dokim magánrendelésére jártam, ott nagyon aranyos, és kedves volt. Holnap már a kórházba megyek hozzá, ott lesz az első CTG. De már sok mindenkitől hallottam, hogy a dokik kicsit megváltoznak ha a kórházban vagy velük. Remélem az enyém nem lesz ilyen.

Szerintem már most ne keress másik dokit, biztos sz***r érzés volt, de lehet, hogy a dokidnak is nagyon rossz napja volt, és rossz passzban volt.

Fogd fel pozitívan a dolgot, hátha legközelebb már normálisabb lesz! :-))

Majd meglátod, hogy a szülésnél hogy fog veled bánni.

Hol fogsz szülni?

2008. dec. 9. 10:55
 5/10 A kérdező kommentje:
A Pécsi Szülészeti Klinikán fogok szülni!! Egyébként nem ez volt az első eset, hogy így bánt velem, csak most telt be a pohár!! Én a magánrendelésére járok egyébként, így már nem kevés lóvét hagytam ott neki!! És én sem vagyok annyira bunkó, hogy ne tudjak tolerálni dolgokat, de attól, hogy siet, még lehetne körültekintőbb, és megválogathatná a szavait!!
2008. dec. 9. 11:01
 6/10 A kérdező kommentje:
egyébként a magánrendelésen is van, hogy elém vesz valakit, általában mindenki 30 percet van bent, engem meg 10 perc alatt lerendez, múltkor direkt mértem!!
2008. dec. 9. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nehéz helyzet, mert ilyenkor már nem szívesen vállal át másik orvos, én úgy tudom félidő után is nagyon meggondolják, nem így a végén! Nekem nincs és nem is lesz fogadott dokim, mert a szülésnél a szülésznő csinálja a dolgok oroszlánrészét. Egyébként pont az ilyen hozzáállások miatt nem is kezdtem keresgélni saját dokit. A szülészekkel azért nehéz, mert ha szülés miatt menniük kell, mennek. Persze a normálisabbja, azért finoman közli a többi beteggel, hogy ne haragudjanak, de ez van. Viszont ha ennyire elégedetlen vagy vele, lehet, mégis körbe kéne nézned másik doki után, bár sok időd már nincs...
2008. dec. 9. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztosan rosszul esett,de most már tényleg ne változtass. Ezek szerint nem az első eset,szülés után keresnék mást,hálapénz 0,6 kontroll másik dokinál.Nekem két dokival is van tapasztalatom,akihez kb.15 éve járok, nem vezet már szülést és mind a két terhességemmel félidőben átadott egy másik orvosnak.Ennek ellenére-gondolom az odahordott rakás pénz hatására is-soha nem kerültem ilyen szituba.Ezt az átadást is rossz élmény nélkül lerendezték,ahogy terhes lettem,tudtam mire számíthatok,nem volt titok.Amikor fél lábbal a műtőben van már,akkor is le lehet a dolgokat anélkül rendezni,h.megbántson.Ha meg jobban ráér,pl.a magánrendelésen,akkor van idő feltenni a mindenféle kérdéseidet.Az a szomorú,sok doki elfelejti,ezekért a pénzekért neki kivételezni kellene a betegével.Én ezt a kivételezést meg is kapom.A humánus ellátás a hazavitt fizetéséért is járna,mert azt is a mi TB-nkből kapja.
2008. dec. 9. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Az előző. Második mondat "hálapénz 0, 6 hetes kontroll..."Bocs!
2008. dec. 9. 13:25
 10/10 anonim válasza:
Szia. Én is a pécsi szül.klinikán fogok szülni. Az előző nst után én is találkoztam a dokimmal. Hát tényleg nem olyan volt mint a magánrendelésen. Nem mondom, hogy bunkó volt, de kapkodott és szinte útközben beszéltem vele. Lehet, hogy ua. a doki? 38 hetes kismama
2008. dec. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!