Ma megyek a leendő dokimhoz, hogy megbeszéljük a részleteket. Fizetnem kell most is neki?
Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 06:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobb ha úgy készülsz. Az én dokuim (magánrendelésre jártam, járok)megmondta, hogy konzultációnként 10000ft. Ha nem mondd semmit, szerinetm kérdezz rá, ha pedig rádbízza mennyit adsz, ne adj többet 5000-nél. Mire megszületik a baba, így is gennyesre keresi magát rajtad, 2perces munkával.
2/4 anonim válasza:
nekem ebből a zsempontból szerencsém van az én dokim nem kér semmit azt mondta majd a végén ha egészséges baba születik és amennyit gondolok.Nagyon durva összegek amiket itt mondatok úrr isten hova jutott a világ nem?
ha nekem 10000-et kellene fizetnek havonta nem járnék dokihoz az tutti sajnos szegényke vagyok :D jó babavárárst mindenkinek
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon relatív, mert egy magánrendelésen ahol időre kell menjni, azt hiszem minden konzuiltáció pénzbe kerül.Én egy nyugdijjas dokit választottam aki a nőgyógyászom volt, de nem mentem soha a magánrendelésére mert ott alap 7e + Uh + minden más, ezért mondtam neki, hogy én itt a kórházban szeretnék járni hozzá és persze a borítékban mindig lapul egy 5000 ft-os.De csakis akkor amikor vizsgálat van.Mondjuk mindig van vizsgéálat.Szerintem most is lessz nálad is, megnéz UHval megtapintgat stb és közbe megbeszélitek a dolgokat.Tényleg jobb ha 5 e -nél nem adsz többet.
4/4 anonim válasza:
Ha nem magánrendelésre mész,akkor nem kell fizetni.Hidd el,ugyanolyan jól ellátnak az sztk-s rendelésen is.A megmaradt pénzt pedig inkább a babára költsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!