Honnan lehetne letölteni a sims 2 vagy 3-at? Vagy valaki nem tudná elküldeni cd-n? Ha valaki eltudja küldeni a részleteket megbeszéljük majd!
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 19:01
1/8 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/8 anonim válasza:
19:03
a kérdésből ítélve életében nem torrentezett még
3/8 anonim válasza:
ez igazán önismereti kérdés.
amúgy meg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__21..
4/8 A kérdező kommentje:
amugy meg véletlenül raktam az önismeretihez szal ne szoljál be
2010. nov. 17. 19:16
5/8 A kérdező kommentje:
Képzeld torrenteztem már!!!
2010. nov. 17. 19:18
6/8 anonim válasza:
Elég beképzelt lehetsz!
Nehogymár neked álljon feljebb!
keress rá a neten. Én is ezt tettem!
7/8 anonim válasza:
K*rva unalmas már ez a sok honnan töltsem le a Sims-et kérdés... Ennyi nyomorultat, minek használsz gépet, ha nem értesz hozzá?! Menj akkor be a boltba, vedd meg azt nem oltogatnak itt a fórumon, mert nem értesz semmihez.
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező azt elhiszem hogy torrenteztél már,de hogy a keresőt nem tudod használni az biztos.
sims 2
Google első találat
sims 3
szintén
Úgyhogy ne is haragudj de nem linkelem be neked,ha nekem ment neked is megy majd.
Ja és a Gyakori-kérdéseknek is van keresője,a baloldalon
találod,ajánlom neked mielőtt ilyen kérdéseket teszel fel használd,elvégre azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!