Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad repülni terhesen?

Szabad repülni terhesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék haza repülni és elùjsàgolni a hírt hogy terhes vagyok és ezt személyesen szeretném. Második trimeszterben leszek 17 hetes terhes, mikorra tervezem a haza utat. Mennyire veszelyes terhesen repülni? Kicsit több mint 2 óra az út.

2017. jan. 10. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

36 hetesen repültem a tengeren túlra.

Tudom, az egy kicsit kockázatos volt, de egy 2 órás repülőút 17 hetesen simán vállalható.

2017. jan. 10. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Az orvost kell megkérdezni, ahogyan többen is írták. Én 21. hetes terhesen repültem kb 5 órát, az orvosommal előtte megbeszéltem és mivel komplikáció mentes volt a terhességem, nem volt kifogása. A baba azóta négy hónapos és teljesen egészséges.
2017. jan. 10. 16:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok hogy ennyien írtatok. Most egy kicsit megnyugottam, eddig nagyon aggódtam hogy mi lesz ha gépre szállok. De látom sokan vagytok akik repültek terhesen. :)
2017. jan. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!