Tegnap este meghúztam a derekam, alig birok mozdulni. Ugye nem árthattam a babának?
Köszi szépen a gyors hozzászólást,kicsit megnyugodtam...soha ilyen fájdalmat nem éreztem még eddig.Persze volt már hát/derékfájásom,de ilyen mértékben még egyszer sem.Orvoshoz is párom fog elvonszolni... :)
Boldog babavárást,igaz neked már csak napok vannak hátra :)
23 hetes voltam mikor becsípödött a két lapockám között, és kisugárzott a bal kezembe! Hát utána a derekam is becsipödött! Azok a fájdalom csillapítok amik ezt elmulasztják nem lehet terhesen, mást meg fölöslagasnak tartok bevenni.
Akkor kerestem más megoldást férjem kértem meg probáljon meg maszírozni (amúgy a masszázs magyon jó volt) de mikor dokinak elmondtam mondta hogy nem szabad! Talpmasszázs tílos, más masszázs meg csak szakambernek lehet! Hát fizetni meg nem fogok, így fekszek pihenek. De ahogy olvastam terhesség alatt elég gyakori a becsípödés is. Remélem szülés után elmulik.
Köszi,hogy irtatok.
Voltam dokinál,lumbago...3ik nap után is alig birok megmozdulni,iszonyat fáj.Egy hétig pihennem kell,aztán meglátjuk...ha minden rendben lesz jövö héten megyek vissza dolgozni.
Nem akarlak elkeseríteni, de mikor nekem kijött enyhül 1 hét pihenés után, de ahogy nőt a pocakom egyre nagyobb teher miatt ujra és ujra alig birtam mozogni! Még az ágyból kikelés is sírásal járt. Így elgem rendesen szülési tápénzre írtak ki.
Jobbulást, és ha vissza is mész dolgozni ovatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!