Sokat árthattam a babának? Tegnap este egy kávézóban töltöttem egy órát. Sokan cigarettáztak, nagy volt a füst.
Figyelt kérdés
Azzal, hogy én benyeltem a füstöt, sokat árthattam neki?
Úgy veszem észre, hogy nem mozog olyan aktívan. Már órák óta figyelgetem, és egyre jobban aggódok.
(36 hetes vagyok)
2009. ápr. 5. 09:40
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy ártott volna neki,nyugi.Persze nem is használ a füst,ezért próbáld kerülni az ilyen füstös helyeket. De ha nem mindennapos dolog,akkor szerintem nem lesz semmi baja.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, nem a füst az oka, hogy nem olyan aktív. Az a sok szmog, autó kipufogó sem tesz jót sem neki, sem nekünk, amit np mint nap benyelünk, csak hozzászoktunk és nem vesszük észre. Ne aggódj, egy ilyen alkalomtól nem lesz baja.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Megnyugtató volt a két válasz!
2009. ápr. 5. 12:45
4/4 anonim válasza:
Semmi gáz, sokkal több mérgező anyagot is beszívunk minden nap. Én si voltam terhesen füstös helyen, most 3 hós a babám, és semmi baja nem volt tőle. Persze ne legyen rendszeres, de egy-egy alkalom nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!