Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat árthattam a babának?...

Sokat árthattam a babának? Tegnap este egy kávézóban töltöttem egy órát. Sokan cigarettáztak, nagy volt a füst.

Figyelt kérdés

Azzal, hogy én benyeltem a füstöt, sokat árthattam neki?

Úgy veszem észre, hogy nem mozog olyan aktívan. Már órák óta figyelgetem, és egyre jobban aggódok.

(36 hetes vagyok)

2009. ápr. 5. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy ártott volna neki,nyugi.Persze nem is használ a füst,ezért próbáld kerülni az ilyen füstös helyeket. De ha nem mindennapos dolog,akkor szerintem nem lesz semmi baja.
2009. ápr. 5. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, nem a füst az oka, hogy nem olyan aktív. Az a sok szmog, autó kipufogó sem tesz jót sem neki, sem nekünk, amit np mint nap benyelünk, csak hozzászoktunk és nem vesszük észre. Ne aggódj, egy ilyen alkalomtól nem lesz baja.
2009. ápr. 5. 11:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Megnyugtató volt a két válasz!
2009. ápr. 5. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi gáz, sokkal több mérgező anyagot is beszívunk minden nap. Én si voltam terhesen füstös helyen, most 3 hós a babám, és semmi baja nem volt tőle. Persze ne legyen rendszeres, de egy-egy alkalom nem árt.
2009. ápr. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!