Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorterhelésem eredménye nem...

Cukorterhelésem eredménye nem lett jó. Éhgyomori 5 lett 2 óra múlva 7.9 lett. Jövőhéten megyek dokihoz. Szerintetek nagyon magas most mi lesz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8,1-lett. Mondtam az orvosnak, hogy picit magas. Azt mondta, ez nem picit magas, hanem nagyon. Innen indulsz. Az értékeid a szülésig fokozatosan romlani fognak. Diétát fognak előírni, ha nem segít, akkor intulint.
2017. jan. 9. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
*inzulint
2017. jan. 9. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Ma voltam az endokrinológusomnál, az én két órásom 8,0 lett, gyógyszert írt, el kell kezdenem, azt mondta, ez már msgas, innentől már borulna minden, hogy ne legyen nagyobb baj, el kell kezdenem a gyógyszert.

Diétát eddig is tartottam, itthon mért cukraim jók.

2017. jan. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!