Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22-23 hetes kismamák, hogy...

22-23 hetes kismamák, hogy vagytok? Vannak fájdalmaitok? Mennyit híztatok már?

Figyelt kérdés
Igazából szeretném, ha egy kicsit megnyugtatnátok. Szoktam érezni hüvelyi nyilalásokat,illetve kisebb alhasi fájdalmakat. Azt mondják, hogy ez természetes, de mégis jó lenne tudni, hogy másnak is van ilyen? Illetve még csak 2 kg-ot híztam. Elegendő ez, ha 162 cm és most 62 kg vagyok? Hétfön leszek 22 hetes terhes. Vetélős és koraszüléssel kapcsolatos sztoriktól kíméljetek, mert ígyis aggódós vagyok. Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 7. 12:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm a megnyugtató választ! Ma voltam dokinál, és szerencsére minden rendben van. Azt mondta, hogy ezek a fájdalmak természetesek, a baba súlya okozza. Most már meg próbálok megnyugodni, mert ezzel az aggódással kikészítem a férjemet.😃 Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
2017. jan. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!