30. héten 9 kg hízás sok? Mennyit híztatok még a 30. hét után?
Ez teljesen alkati dolog. Én például nem híztam semmit sem már a 36. hét után, de addig 10-11 kg jött fel.
Most ikerterhességgel én is +8 kilónál járok 28 hetesen. A védőnő szerint normális (egy babával kb. + 6-7 kiló volt rajtam ekkor).
En 5 kilot hiztam meg a 30-40. het kozott. A 18-19. hetig semmit, utana atlagosan heti fel kilot, szoval hasonlo tempoban hiztam. 11 kg lett a vege, vekony testalkatrol indultam.
De ez teljesen egyeni, siman lehet, hogy meg ennyit fogaz hizni, mint eddig, ha vizesedni is fogsz, de az is lehet, hogy par kilo jon mar fel, mert a vegen mar nem egyszeru az eves, legalabbis nekem nagyon nyomta a magzat a gyomromat, fel adag etel alig ment le, de tobbszor ettem keveset. En nem vizesedtem.
Nem irtad, hogy milyen testalkatrol indultal, de ha vekony, vagy normal alkatu voltal, akkor szerintem ez nem olyan sok hizas. Biztos fog maradni fent par kg szules utan, de nem sok.
Akkor nem sok. Én az elsővel 12 hét alatt szedtem fel ennyit,aztàn a végéig màr semmit nem hìztam.
A màsodikkal havonta hìztam kilónként összesen 8-at. Most a harmadikkal 7kg jött fel eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!