Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. héten 9 kg hízás sok?...

30. héten 9 kg hízás sok? Mennyit híztatok még a 30. hét után?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 30+2 hetes és eddig 9 kg-ot híztam. Kicsit aggódok, mert olvastam hogy a legnagyobb hízás még ezután jön meg hogy sokan az utolsó 10 hétben még egyszer annyit felszedtek, mint amennyit addig összesen. Nálatok hogy volt ez?
2016. nov. 30. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen alkati dolog. Én például nem híztam semmit sem már a 36. hét után, de addig 10-11 kg jött fel.

Most ikerterhességgel én is +8 kilónál járok 28 hetesen. A védőnő szerint normális (egy babával kb. + 6-7 kiló volt rajtam ekkor).

2016. nov. 30. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:

En 5 kilot hiztam meg a 30-40. het kozott. A 18-19. hetig semmit, utana atlagosan heti fel kilot, szoval hasonlo tempoban hiztam. 11 kg lett a vege, vekony testalkatrol indultam.

De ez teljesen egyeni, siman lehet, hogy meg ennyit fogaz hizni, mint eddig, ha vizesedni is fogsz, de az is lehet, hogy par kilo jon mar fel, mert a vegen mar nem egyszeru az eves, legalabbis nekem nagyon nyomta a magzat a gyomromat, fel adag etel alig ment le, de tobbszor ettem keveset. En nem vizesedtem.

Nem irtad, hogy milyen testalkatrol indultal, de ha vekony, vagy normal alkatu voltal, akkor szerintem ez nem olyan sok hizas. Biztos fog maradni fent par kg szules utan, de nem sok.

2016. nov. 30. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha alapból vékony testalkatú vagy nem sok a 9 kg. Én össz 7-et szedtem fel mindkét terhességem alatt, de sose voltam egy nádszál.
2016. nov. 30. 08:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Normál testalkatról indultam 160 cm, 54 kg voltam, most vagyok 63.
2016. nov. 30. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem sok. Én az elsővel 12 hét alatt szedtem fel ennyit,aztàn a végéig màr semmit nem hìztam.

A màsodikkal havonta hìztam kilónként összesen 8-at. Most a harmadikkal 7kg jött fel eddig.

2016. nov. 30. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem alkati dolog...én összesen 26 kilót híztam,(159 cm és 54 kilóval indultam) mire kijöttünk a kórházból, lement 14 kiló,most 8 hetes a fiam és annyi a súlyom,mint terhesség előtt. Én sokat vizesedtem, de ha odafigyelsz mit és mikor eszel,nem lesz nagy gond :)
2016. nov. 30. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
A dokim szerint a 30. terhességi hét a súlyfelező/súlyduplázó (már nem emlékszem pontosan): annyit még simán felszedhetsz, amennyi addig feljött. Nálam így történt: 57 kilval estem teherbe, 18 kiló csúszott fele, kb. pont a fele a 30. hét után.
2016. nov. 30. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én ex-orvosom mindig a 25. hetet mondta, hogy az addig felszedett kiló-mennyiség duplázódik meg a végére. Ez nálam működött is az egybabás terhességnél. (De ikreknél nem fog, mert a 25. hétig pont úgy híztam mint egy babával, de aztán megugrott a súlygyarapodás, gondolom ahogy kezdett jelentőssé válni a második magzat tömege). Első válaszoló voltam.
2016. dec. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!