Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élelmiszer boltban meddig...

Élelmiszer boltban meddig dolgoznátok?

Figyelt kérdés
Elviekben kasszás gyakorlatilag mindenesek vagyunk ne lehet megoldani, hogy csak kaszázzak, valószínűleg nem is bírnám hogy 8 órát bent legyek a kasszába. Rengeteg pakolás hajolgatás súlyemelés van. Ti hannyadik hétig dolgoznátok így?
2017. jan. 6. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na ez vagy Lidl vagy Aldi...

Azonnal huznek tp-re mihelyst kiderulne!

2017. jan. 6. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:

En allando ejjeles "penztaros"voltam.de igazabol csinaltam mindent.pont az enyem volt a nehezaru sor.polctetore fel/le a zsugor lisztek,olajak.sutottem,kenyereztem,takaritottam ha epp azt kellett.

En 7 hetesen mentem el orvoshoz,es attol a naptol kezdve nem dolgoztam.

2017. jan. 7. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ha tehetném visszaforgatnám az időt igaz nem tudom meg pontosan miért alakult így de most imádkozom, hogy minél tovább ment maradjon!

Terhességem elején picit barnáztam kaptam gyogyszert nem írtak ki! Dolgoztam, igaz probáltam ovatosan aztán hétvégén vérzéssel ügyelett akkor 3 hétig itthon voltam visszamentem dolgozni! Rá kis időre egy rutin vizsgálaton kiderült nyilik a méhszáj korházba is feküdtem, hát biztos nem dolgoznék már az elejétől itthon kelett volna maradnom! De ugy éreztem ez nem betegség miért ne dolgozhatnék! Hát tévettem! Most imádkozom ne szülessen a baba idő elött! Minden hétnek örülök amíg bent van! Mindíg kis céljaim vannak csa 24 hét legyenmeg csak 25 hét legyen meg! Igazz végig fektetnek nem emelhetek no szex! És mos a 27 hét a következő célom!

2017. jan. 7. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!