Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élelmiszer boltban meddig...

Élelmiszer boltban meddig dolgoznátok?

Figyelt kérdés
Elviekben kasszás gyakorlatilag mindenesek vagyunk ne lehet megoldani, hogy csak kaszázzak, valószínűleg nem is bírnám hogy 8 órát bent legyek a kasszába. Rengeteg pakolás hajolgatás súlyemelés van. Ti hannyadik hétig dolgoznátok így?
2017. jan. 6. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én a 30. hétig dolgoztam. Igaz, én "csak" pénztáros voltam, de nálunk nem csak élelmiszert lehet vásárolni, így az 50 literes virágföldet, a 8*2l karton üdítőt vagy a porszívósdobozt is meg kellett mozgatni.
2017. jan. 6. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:

En felszolgalokent a 38. hétig. Ott is kellett emelni, hajolni, talpon lenni.

Addig kell dolgozni, amíg bírod.

2017. jan. 6. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

36. het korhazban noverkent 12 oraban.

A terhesseg nem betegseg.

2017. jan. 6. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Akkor miért nem szülésig dolgoztál okoska?
2017. jan. 6. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert elobb szultem, okoska!
2017. jan. 6. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
17%

1. És még véletlenül sincs köze a 12 órázásnak a koraszüléshez, mi?

2. Te erre élvezel, hogy közvetve ki tudsz osztani másokat, akik esetleg táppénzre mennek, érezzék már rosszul magukat, mert a terhesség nem betegség.

Á, tudod mit? Süllyedj el.

Kérdező: amíg bírod. Ha nem megy, ne erőltesd.

2017. jan. 6. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Mivel saját bőrömön tapasztaltam meg a koraszülés "élményét" 33 hetesen, így ha újrakezdhetném biztos hogy elmentem volna táppénzre előbb... Igaz nem boltban dolgozom, de az igencsak súlyos ládákat én is emelgettem, meg rengeteget hajoltam...

2017. jan. 6. 19:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát emelgetni azt kell az olykor 30kg ládákat, raklapokat húzni a - 20 kamrába menni kihozni az árut felkészíteni lesütni ha épp pék vagyok vagy tejhutő se olyan könnyű de a legdurvább a "kulturált vásárló" sajnos nem csak 1-2van aki köhög bele a nagy világba terhesség nélkülis mindent nyavaját össze szedek igy meg....
2017. jan. 6. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, én épp a "kulturált vásárlók" miatt mentem táppénzre akkor amikor (tél eleje volt). Egyébként bírtam volna tovább is.
2017. jan. 6. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:

A 21. hètig dolgoztam. Pèksègben kasszáztam, ès feltöltöttem. Ez kb 100 kg kenyèr, plusz a pèkáruk, hajnali 3:30-as kelès...

Sokat kemènyedett a hasam, ès reggelente olyan alacsony volt a vèrnyomásom, hogy szèdelegtem. Párszor így elcsúsztam a lèpcsőkön (lisztes is volt, meg jó nagy hajtás), de hál' istennek csak fenèkre huppantam. Szóval legnikább a balesetveszèly miatt egyeztünk meg így a dokival.

Nem bántam meg, mert kb 25. hèttől már azt kèrdeztèk, hogy mikor szülök már meg, meg hogy hány baba van a hasamban. Bár a mozgásban nem korlátozott, ès fitt maradtam az utolsó hetekig, èn fèltettem a hasamat. Mert egy dolog az, hogy èn vigyázok, de egy munkahelyen elkrülhetetlen a sietsèg, vagy a vevők,kollegák kapkodása. Az ő fejükben nincs az állandó ! ,hogy vigyázz! (Az egyik pèk srác pont a hasamnak ütközött egy tálca kakaóscsigával egy kanyarban...)

(Nekem a biciklizès is ilyen volt. Azt is a körül hagytam abba. Nem magamban voltam bizonytalan, hanem a többi közlekedőtől, a balesetveszèlytől tartottam.)

2017. jan. 6. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!