Állapotosan meddig dolgoznátok torna tanárként?
Én személyi edzőként dolgoztam a 35. hétig. Nem csináltam a gyakorlatokat, csak irányítottam a klienseim edzését. Teljesen kezdőket már nem vállaltam, hogy ne kelljen megtanítani még a súlyok használatát (ilyenkor emelnem kellett volna). Csak olyan kliensem volt a terhesség alatt, akiknek már volt edzésmúltjuk, ismerték a súlyok és gépek használatát, így elég volt a "pálya" széléről instruálnom őket. :)
Szerintem tornatanárként is hasonló lehet a szitu, ne csináld a gyakorlatokat, óvatos legyél, nehogy megrúgjanak vagy eltaláljon egy labda.
Persze addig dolgozz, amíg ez jólesik, ha panasz van, akkor hamarabb el kell jönni.
Én is tanár vagyok, de más szakos.
Én egyéb okok miatt jöttem el táppénzre már elég hamar, de sok kolléganőmnek azért kell idő előtt elmennie, mert folyamatosan összeszedtek valami bacit a gyerekektől, az egyik betegség elmúlt, jött a másik.
Iskolában ez is benne van a pakliban, főleg influenza idején.
Ha nincs semmi panaszod, és nem gyűlnek a bacik sem, akkor addig dolgozz, ameddig jólesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!